Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 842 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Baan kwijt door foto

Dinsdag 26 maart 2013 - Charlotte Portielje

Sociale media kan ervoor zorgen dat je een beetje loslippig bent en dingen plaatst waar je later spijt van kan krijgen. Maar zelfs een foto met een zangeres kan funest zijn, dat blijkt maar weer..

De knappe Girls Aloud-zangeres Nadine Coyle verscheen op de luchthaven in Ierland. De 31-jarige Alex Duffy, die werkt als veiligheidsagent, had Nadine al gespot. Hij wilde graag met haar op de foto en dat is hem ook gelukt.

De foto zette de man vol trots op Facebook. Kort daarop volgde zijn ontslag. Hij werd ontslagen voor het plaatsen van de foto. Op de foto is de man zijn uniform te zien en daarnaast had de man een verbod gekregen om iets over zijn werk op Facebook te zetten. Dit had al te maken met een eerder incident. De man had zich daar dus niet aan gehouden. Dat een foto met een zangeres kan zorgen voor ontslag had de man over nagedacht.

Bron: Ad