Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 842 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Bedankt voor het geld uitgeven!

Dinsdag 26 februari 2013 - Charlotte Portielje

Eindelijk we hebben iets positiefs te melden over de economie. Anders gezegd, we moeten een bepaalde doelgroep bedanken voor het lichtelijk stimuleren van de economie. De doelgroep waar we over praten, dat zijn de singles.

Uit onderzoek van de datingssite Lexa.nl blijkt dat de Nederlandse singles, ondanks de crisis, aardig wat geld uitgeven aan afspraakjes. Jaarlijks gaat er gemiddeld 224 euro door heen aan dates. Het blijkt dat de singles hun dategedrag niet aanpassen naar de economie. Bij mannen ligt het gemiddelde wel hoger dan bij de vrouwen. Dit betekent maar weer dat het niet ouderwets is, dat de man trakteert.

Daarnaast bleek uit het onderzoek dat de 40% van de mannen een cadeautje meeneemt op de eerste date van gemiddeld 19 euro. Door al dat gezeur over de economie hebben mensen meer behoefte aan liefde en gezelligheid. Gelukkig zitten er ook nog ‘positieve’ kanten aan de slechte economie. En laten we met z’n allen hopen dat de singles lekker blijven daten.

Bron: Nu.nl