Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 812 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Flexibele werktijd en –plaats gewenst

Donderdag 20 november 2014 - Tara Stokdijk

Uit onderzoek van TNS Nipo is gebleken dat werknemers een flexibelere werktijd en werkplaats willen dan in het bedrijf mogelijk is. Dit onderzoek werd in opdracht van Raet uitgevoerd onder bijna vijftienhonderd medewerkers, HR-managers en directieleden.

56 procent van de werknemers die deelnamen aan het onderzoek zou de werktijden zelf wel willen bepalen, 40 procent hiervan heeft die mogelijkheid. Wanneer dit niet gebeurt is dit vaak omdat de werkgever het niet toestaat of omdat het niet past bij de werkzaamheden.

Een op de vier werknemers reageert op zakelijke mail na werktijd. Een derde leest de werkmail tijdens de vakantie en 14 procent hiervan reageert hier daadwerkelijk op.

Bron: Nu.nl