Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 826 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Heb jij een speurneus?

Dinsdag 5 maart 2013 - Charlotte Portielje

Als je een goede neus hebt ruik je alle lekkere en alle stink geurtjes. Het heeft dus zo zijn voor- en nadelen. Zeker wanneer je naar de wc gaat en je de geuren van je voorganger nog ruikt. In China schijnen de geurtjes al helemaal niet altijd even aangenaam te zijn op de wcs. Daarom zijn ze in China opzoek naar een goed-ruikend persoon.

Om de frisheid op de wc’s te verbeteren hebben ze in China een nieuwe functie bedacht. In de vacature is Vergroening en Beheer opzoek naar een professionele aromachologist. De functie omschrijving gaat voornamelijk over het beoordelen van de geur bij openbare toiletten. Jij als aromachologist bepaald of er een schoonmaakploeg aan het werk moet gaan.

Bij jij die gene met de speurneus? En lijkt jou deze functie op het lijf geschreven? Houd er dan wel rekening mee dat je moet verhuizen naar Shanghai voor deze dreamjob.

Bron: WTF

Trefwoorden: Baan China Wc Stank Speurneus