Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 826 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

In je kantoor gaan wonen

Donderdag 23 augustus 2012 - Merely van der Drift

Flexibel werken verbetert je gezondheid, motivatie en productiviteit. Dit kwam uit een onderzoek van Regus.

Dit onderzoek is in 80 landen gehouden onder 16.000 werknemers. Bijna de helft van de ondervraagden vermeldde dat ze harder zouden werken, wanneer hun reistijd korter zou worden. Een kortere reistijd zorgt immers voor meer vrije tijd. Deze vrije tijd kan je weer meer besteden aan familie, vrienden en hobby’s. Wanneer ze meer tijd daaraan besteden, worden ze gelukkiger en werden ze uiteindelijk harder.

Uit een eerder onderzoek was al gebleken dat de meeste bedrijven ( 72 procent) meer productiviteit kregen als resultaat van het flexibelere werken. Om deze reden kunnen al meer werknemers een deel van de week op een andere locatie werken, dan werken op het eigenlijke kantoor. Dit spaart geld en tijd uit, voor zowel de werknemers als de werkgevers. Iedereen weer blij.

 

Bron: www.nuzakelijk.nl