Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 813 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Lekker blijven klagen

Vrijdag 7 september 2012 - Merely van der Drift

Er komen steeds meer klachten over de langstudeerboete. Daarom is er nu een klachtpunt gekomen. Dit hebben drie landelijke studentenbonden opgezet.

Wel een boete, geen boete, alleen met uitzonderingen. Studenten raken er gefrustreerd van en weten niet meer wanneer ze nou wel of geen boete krijgen. Niet alleen de studenten, maar ook de politici worden er steeds moedelozer van. Voor elk jaar dat de studenten langer studeren moet ze drieduizend euro neerleggen.

Via de site www.langstudeerboete.nu komt er meer duidelijkheid over de boete en kunnen de studenten ook vragen van andere lezen. Een bundel van al deze klachten zal worden uitgereikt aan Halbe Zijlstra, die over het onderwijs gaat.

Bron: www.metro.nl