Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 837 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Misschien wel einde van het kerstpakket

Dinsdag 7 oktober 2014 - Tara Stokdijk

Gek op kerstpakketten, etentjes van de zaak en personeelsuitjes? Misschien verdwijnen deze wel door de vereenvoudiging van de werkkostenregeling (WKR).

Deze regeling zorgde ervoor dat personeelsleden konden profiteren van vergoedingen tot een percentage van de totale loonsom van het bedrijf. Over zaken als kerstpakketten, personeelsfeesten en bedrijfsfietsen hoeft dan geen belasting worden betaald. Dit percentage ligt op 1,5 procent maar wordt verlaagd naar 1,2.

De werkkostenregeling wordt per 2015 vereenvoudigd. Dit wordt gedaan zodat werkgevers minder administratief werk hebben. Ook wordt het door de  vereenvoudiging van de regeling makkelijker voor de Belastingdienst.

Bron: Nu.nl