Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 812 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Nederlanders meest gelukkige inwoners

Dinsdag 5 januari 2016 - Esmee

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat Nederlanders de meest gelukkige inwoners zijn binnen de Europese Unie.

Nederlanders van boven de zestien jaar zijn het meest gelukkig binnen de EU. Ruim 80 procent geeft aan zich bijna altijd gelukkig heeft gevoeld in de afgelopen vier weken.

Ook de inwoners van Finland en Ierland  kwam hoog uit in het onderzoek. Gemiddeld is 6 op de 10 inwoners binnen de EU (bijna) altijd gelukkig. Landen die slecht scoorde waren Griekenland en Letland, zij stonden onderaan de lijst.

Nederlands zeggen het meest tevreden te zijn over hun woning, persoonlijke relaties, woonomgeving en hun tijdbesteding. Nederlands zijn het minst tevreden over hun financiële situatie.

Bron: nu.nl