Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 636 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Niet-officiële oplader leidt tot dood

Donderdag 28 november 2013 - Sharon Kardjo

Het zal je maar overkomen, je komt te overlijden tijdens het opladen van je telefoon met een niet-officiŽle oplader. Helaas is dit in Thailand wel gebeurd. Er is namelijk een man overleden toen hij zijn iPhone aan het opladen was.

De 28-jarige man werd dood gevonden met een iPhone 4S in zijn handen. Hij had ernstige brandwonden op zijn handen en borstkas. De politie heeft gezien dat de iPhone van de man nog in de oplader zat en vermoedt dat hij aan het bellen was toen hij kwam te overlijden.

De doodsoorzaak is nog niet bevestigd, maar het schijnt een blauwe, niet-officiŽle oplader te zijn. De lader is waarschijnlijk oververhit geraakt en leidde toen tot een elektrische schok.

Het is niet de eerste keer dat een niet-officiŽle lader heeft gezorgd voor het overlijden van een persoon. Een paar maanden geleden is hetzelfde gebeurd met een Chinese vrouw. Zij is geŽlektrocuteerd tijdens het opladen van haar iPhone.

Bron: AD.nl

Trefwoorden: Iphone Opladen Sterfgeval