Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 813 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Oudere werknemers meer vertrouwen

Dinsdag 19 februari 2013 - Charlotte Portielje

Het zijn zware tijden voor veel bedrijven. Voor een bedrijf is het fijn om te voelen dat werknemers vertrouwen hebben dat het goed komt . Vertrouwen zorgt toch voor motivatie en zonder vertrouwen kom je moeilijk vooruit als bedrijf.

Het vertrouwen in slechte tijden is meer te vinden onder de oudere werknemers dan de jongere werknemers. Dit blijkt uit onderzoek onder 2.000 mensen door TNS Nipo. TNS Nipo deed het onderzoek in opdracht van Tempo Team.

85% van de ‘oudere werknemers’ (46+) geeft aan vertrouwen te houden in zware tijden en het bedrijf te blijven steunen. Daarentegen zegt slechts 58% dit bij de ‘jongere’ generatie. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de levens- en werkervaring van het oudere personeel. Ze kunnen vaak beter handelen in moeilijke situaties, aangezien dit mogelijk eerder is voorgekomen.

Bron: Nuzakelijk