Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 842 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Postbode bezorgt geen post

Maandag 11 februari 2013 - Charlotte Portielje

Lekker werken in de buitenlucht en tegelijkertijd een beetje sportief bezig zijn. Postbode zijn heeft voordelen, maar wanneer het ijskoud is, wordt het werken wel iets minder leuk. Een Limburgse postbode vond het te koud om de post te bezorgen. Wekenlang liet de postbode een groot gedeelte van zijn post in de schuur liggen. Woensdag is hij op staande voet ontslagen.

Er waren al vele klachten uit het plaatsje Molsberg in Limburg. Al twee weken dienden de bewoners klachten in dat er geen post werd bezorgd. PostNL ging het uitzoeken en kwam er al snel achter dat de klachten niet verzonnen waren. De postbode gaf snel toe een deel van de post niet te hebben bezorgd. Hij had de post verzameld in zijn schuur. Maar liefst zes zakken vol post waren daar opgeslagen. De oudste post was van 22 januari.

Waarom de postbode de post niet rondbracht is niet verteld door de woordvoerder van PostNL. Dit heeft te maken met privacy redenen. De gevonden post is alsnog donderdag rondgebracht in Limburg.

Bron: Nederlands Dagblad