Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 842 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Ruzie tussen collega’s eindigt in dodelijke steekpartij

Dinsdag 8 april 2014 - Sanne Hofman

Schokkend nieuws op de vroege maandagmorgen. In een bedrijfspand in Breda is een ruzie tussen medewerkers geëindigd in een dodelijke steekpartij. De dader is op de vlucht geslagen.

De steekpartij vond plaats in een bedrijfspand in de wijk Hazeldonk in Breda om half 8 vanochtend. Uit het onderzoek van de politie blijkt dat er een ruzie tussen de twee collega’s aan de steekpartij vooraf ging. De dader is direct op de vlucht geslagen. De zoektocht en het onderzoek zijn nog volop aan de gang.

De omgeving is nu door de politie afgezet. Er wordt overal gezocht met behulp van wagens, speurhonden, de Koninklijke Marechaussee, de Belgische politie en met politiehelikopters.


Verdachte
De verdachte bij deze steekpartij is een 36 jarige Portugese werknemers. Hij heeft zijn 40 jarige Portugese collega chauffeur doodgestoken na de ruzie. De man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden.


Bron: Trouw