Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 813 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Sociaalnetwerksite voor slimme jongeren

Woensdag 5 juni 2013 - Charlotte Portielje

We hebben al Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin, maar is een nieuw social media site bijgekomen. Namelijk International Gateway for Gifted Youth (IGGY). Op deze site kunnen slimme tieners tussen de 13 en 18 jaar met elkaar discussiëren.

Het is een sociaalnetwerksite voor toekomstige Steve Jobs. De universiteit van Warwick is deze site gestart. Het is een betaalde website waarop tieners kunnen netwerken, discussiëren en spelletjes kunnen spelen.

IGGY is niet toegankelijk voor elke tiener. Een leraar moet jou namelijk een aanbeveling geven om een profiel te mogen aanmaken op IGGY. Je betaalt vervolgens 90 euro lidgeld voor de website, tenminste als je uit Engeland komt. Kom je bijvoorbeeld uit Nederland dan moet je maar liefst 200 euro neerleggen.

Dan vraag je je misschien af werkt dat nou zo’n site? Je moet een behoorlijk bedrag betalen en je moet aan allerlei criteria voldoen om in aanmerking te maken. Maar deze site werkt toch. Inmiddels heeft de site al 2.500 leden en de verwachtingen zijn dat de site nog wel gaat verder groeien.

 

Bron: HLN