Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 837 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Wat zijn de meeste pakkende bedrijfsnamen in Nederland?

Woensdag 8 maart 2017 - Lorenzo

Een van de eerste stappen die men neemt bij het opzetten van een eigen onderneming is het bedenken van een bedrijfsnaam. Sommige startende ondernemers hebben een bedrijfsnaam binnen een aantal seconden verzonnen terwijl anderen er een paar nachten van wakker kunnen liggen. Bij het kiezen van een juiste bedrijfsnaam voor jouw onderneming zijn een aantal eisen erg belangrijk.

Met je bedrijfsnaam wil je je onderscheiden in de markt. Tevens is het handig als de bedrijfsnaam gelijk je product en/of dienst omschrijft. De belangrijkste eis is misschien wel de volgende: het moet pakkend zijn en makkelijk te onthouden.

De volgende bedrijven hebben wel een erg creatieve tint aan de laatste eis gegeven. Lees hier onze top 10 van leukste bedrijfsnamen in Nederland!

10. Brillenwinkel Hall of Frame in Utrecht.

9. Fietsenwinkel Free Wheely in Amsterdam en Haarlem.

8. Trimsalon Kroes Control in Simpelveld.

7. Hairstudio Hoofdweg in Amsterdam.

6. Roti-zaak Rottiedam in Rotterdam.

5. Broodjeszaak BreadPit in Deurne.

4. Kapsalon Zit je haircut? In Loenen aan de Vecht.

3. Frietzaak Hans & Frietje in Loenen aan de Vecht.

2. Cateringbedrijf Quichekeurig uit Amsterdam.

1. Pedicurepraktijk Bel me Teen uit Egmond aan Zee.