Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 839 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Weer filialen van Hema failliet

Woensdag 22 oktober 2014 - Tara Stokdijk

Twee filialen van Hema gaan sluiten vanwege faillissement. Het gaat om de filialen in Nijkerk en Hoevelaken. De winkels zijn niet van Hema zelf, maar van een franchisenemer. Een woordvoerder van Hema bevestigd dit nieuws.

De filialen sloten dit weekend al hun deuren, maar gingen maandag toch weer open. Hema was op de hoogte van de financiële problemen van de ondernemer en leverde daarom niet meer aan de vestigingen, ook niet nadat deze maandag weer open gingen.

Ongeveer 260 van de 500 winkels van Hema zijn van franchisers. Eerder dit weekend ging de winkel in Kerkrade failliet. Hema kreeg in het tweede kwartaal van 2014 te maken met een verlies van 30 miljoen euro. Dit zou komen door het aanpassen van de huisstijl.

Bron: Nu.nl