Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 619 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Werkgever wil geen muziek op de werkvloer

Woensdag 26 november 2014 - Tara Stokdijk

Uit een onderzoek van Wetten van de Werkvloer is gebleken dat de meeste werkgevers niet blij zijn als medewerkers muziek opzetten tijdens het werk. Dit publiceerde Metro naar aanleiding van dit onderzoek.

Een op de vijf werkgevers verbiedt het de werknemers om muziek aan te zetten tijdens het werk. Een vierde van de werknemers mag wel muziek luisteren, maar alleen met een oor- of koptelefoon. Ondanks deze regels luistert 42 procent van de werknemers toch naar muziek tijdens het werk.

De meeste werknemers luisteren juist graag muziek tijdens het werk. Driekwart vindt dat muziek een positief effect heeft. De helft van de werknemers zegt productiever te zijn met muziek aan en 18 procent kan zich hierdoor beter concentreren.


Bron: Nu.nl