Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 820 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Werkloos? Lees dit boek

Vrijdag 22 maart 2013 - Charlotte Portielje

Het is een perfecte timing om een boek te schrijven over hoe je een baan kan krijgen. Dorien en Gert-Jan Waasdorp hadden deze perfecte timing. Ze brachten het boek ‘Hoe vind ik een baan?’ uit. Het boek helpt je op weg bij het zoeken van een baan.

‘Hoe vind ik een baan?’ is het eerste boek in Nederland dat zich totaal richt op effectieve kanalen bij het zoeken van een baan. Het staat vol met tips hoe je jezelf het best kan profileren op de arbeidsmarkt. Het boek geeft je inzicht over de juiste manier van zoeken naar een baan, het vergroot de kans om op gesprek te mogen komen en vertelt welke kanalen je het best kan gebruiken.

Voor werkzoekende is het lezen van dit boek misschien goede tijdsbesteding en een investering. Of een boek je gaat helpen aan een baan is alleen de vraag. Het is algemeen bekend dat de banen zeker niet voor het oprapen liggen. Je kansen vergroten daarentegen kan nooit kwaad.

Bron: Werf&