Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 804 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Nieuwsberichten

Persberichten | Columns

Werknemer verwacht vijf werkgevers en drie branches

Woensdag 12 november 2014 - Tara Stokdijk

Uit een peiling van ING is gebleken dat de gemiddelde werknemer denkt voor vijf verschillende werkgevers en in drie verschillende branches te werken in hun loopbaan. Deze peiling werd gehouden onder 50.800 respondenten.

Slechts een achtste van de respondenten  geeft aan te verwachten bij maar één werkgever te werken in hun loopbaan. Bijna een kwart denkt in het gehele werkende leven voor meer dan zeven werkgevers te zullen werken. Driekwart van de respondenten denkt waarschijnlijk minstens een keer van branche te wisselen.

Bijna de helft van de werknemers die deelnamen aan de peiling zegt te denken dat werkervaring over tien jaar minder belangrijk is op de arbeidsmarkt dan scholing en opleiding.

Bron:  Nu.nl