Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 826 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Columns

Nieuwsberichten | Persberichten

Poll: s Morgens vóór de koffie niet zeuren!

Dinsdag 3 april 2012 - Ilona Zoomer

Afgelopen maand was het weer de beurt aan een nieuwe poll. Deze keer was de vraag Wat drink jij om je dag goed te beginnen?

Ruim een kwart van de bezoekers van Zoekbijbaan.nl (28 procent) gaf aan de dag te beginnen met een ouderwets bakje koffie. Thee staat op de tweede plaats met 20 procent van de stemmen.
Een recent onderzoek heeft trouwens uitgewezen dat ’s morgens koffie drinken als oppepper alleen helpt als je van nature lui bent. Ben je al actief/hyper/op de grens van ADHD, heeft het weinig zin om daar nog een sloot cafene bovenop te gieten, veel actiever word je er niet van. Voor energiedrank geldt uiteraard hetzelfde, maar slechts 6 procent van de respondenten drinkt dat ’s morgens.
Verder werd de dag gestart met melk of melkproducten (16 procent), water (14 procent) of vruchtensap (9 procent).

Bijna 7 procent drinkt ‘iets anders’.

De poll is ingevuld door 292 bezoekers.