De grootste bijbanensite van Nederland

Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 540 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaan in Rijssen-Holten

Zoek je een leuke bijbaan in Rijssen-Holten? Rijssen-Holten is een gezellige en gastvrije stad. De stad wordt vaak druk bezocht door toeristen van buiten en binnenland. De stad barst van de historie en cultuur. Er zijn veel musea en bezienswaardigheden in de stad. Je kunt er dan ook verschillende vakantieparken, hotels, bed and breakfasts en logeerboerderijen vinden. Rijssen-Holten heeft een erg mooie omgeving waar veel activiteiten te doen zijn.

Modestad

Rijssen-Holten presenteert zichzelf graag als mode en winkelstad. De stad beschikt over een mooi en gevarieerd winkelaanbod met verschillende winkelcentra. Ook is er elke maandag een druk bezochte stofjesmarkt. Het centrum van Rijssen-Holten is gezellig met veel winkels, restaurants en terrassen. Een bijbaan in Rijssen-Holten heeft je dus veel te bieden!

Wil jij Rijssen-Holten zelf ontdekken door een leuke bijbaan? Via onze website www.zoekbijbaan.nl kun je direct solliciteren! In het onderstaande overzicht vind je de 100 laatste bijbanen uit Rijssen-Holten en omgeving. Solliciteer direct of schrijf je in op onze website. Op die manier weten wij waar jij naar op zoek bent en kunnen we je per mail op de hoogte houden van de nieuwste bijbanen in Rijssen-Holten!

Meld je nu gratis aan!

[ bekijk alle bijbanen in Rijssen-Holten ]Nieuwste bijbanen nabij Rijssen-Holten
Salesagent bij Hot Networkz!

De ideale bijbaan: Salesagent bij Hot Networkz!
Ben jij een gedreven en resultaatgerichte student...

Regio: Rijssen-Holten
Type : bijbaan
Telesales / Intercedente vanuit huis.

Telesales/Intercedente werk vanuit huis.

Actief65+ Regionale Partners

InterBizz...

Regio: Rijssen-Holten
Type : bijbaan
Word Crewlid bij McDonald's
Werken als Crewlid verveelt geen moment. Het ene moment help je gasten aan de counter, dan weer bak je Hamburgers of Franse...
Regio: Rijssen-Holten
Type : bijbaan
Management Trainee dit kan bij McDonald's

Ben jij gedreven, wil je in korte tijd veel leren en heb je de ambitie om een goede manager te worden? Dan is de rol van...

Regio: Rijssen-Holten
Type : bijbaan

» Zoek meer bijbanen in Rijssen-Holten
» Bijbaan zoekscherm


Meld je nu gratis aan!

Zoekbijbaan.nl is onderdeel van het Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekoppas.nl | Startersbanen.nl | Stagetips.nl

© 2014 • KvK nr: 24309347