Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 701 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan C# Programmeur in Den Haag


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Den Haag
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 26 oktober 2016
Soort werk: » ICT
   

Omschrijving bijbaan

De functie
Als software-ontwikkelaar houdt je je bezig met het onderhoud en uitbreiding van bestaande applicaties. Omdat wij vaak bezig zijn met vernieuwingen komt het ook geregeld voor dat we een geheel nieuwe applicatie besluiten te gaan ontwikkelen. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken. Jouw capaciteiten zullen daarin optimaal gebruikt worden om deze zo goed mogelijk tot z'n recht te laten komen.

Aanbod
Een functie binnen een jong team, waarin teamgeest en goede sfeer de drijvende kracht is achter de successen die we de afgelopen jaren behaald hebben. We bieden goede, concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Verder
Omdat wij met 27 collega’s een niet zo’n grote, platte organisatie zijn, betrekken we al onze collega’s bij de diverse uitdagingen die we als snelgroeiend en ambitieus bedrijf regelmatig tegenkomen. We vinden het fijn als onze collega’s meedenken op managementniveau. Door de snelle groei komen hier ook weer allerlei nieuwe taken uit voort, waardoor het werk steeds afwisselend, leerzaam en uitdagend blijft.
   

Vereisten

Je hebt bij voorkeur VWO gedaan, en hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (technische) informatica gedaan of bent daar mee bezig. Je bent in staat om juiste conclusies te trekken en helder te kunnen communiceren met je collega’s van de ontwikkeling en de helpdesk. Je hebt een visie waarmee je voor oplossingsstrategieën kiest en kan deze verwoorden.

Bij voorkeur heb je ervaring met één van de volgende technieken: C#, MsSQL, Linq, WPF.
Je hebt de intentie om minimaal twee jaar bij ons te werken.
 

Trefwoorden


c  programmeur  
Minimaal opleidingsniveau: » HAVO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
» Wiskunde | Econometrie
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: in overleg
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland.

Ons team bestaat uit ongeveer twintig jonge mensen. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer. We zijn op zoek naar enthousiaste jonge professionals die ons team willen versterken. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn zijn er veel doorgroeimogelijkheden en verwachten wij van onze medewerkers dat zij ook op management niveau meedenken.

Plaats: Den Haag - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: