Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 636 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Sales Executive in Utrecht


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Utrecht
Branche: Commercieel | Sales
Land: Nederland
Geplaatst op: Vrijdag 16 september 2016
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Administratief
» Secretarieel
» Staf / Advies / Consultancy
» Callcenter / Customer service
» Promotiewerk
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
   

Omschrijving bijbaan

Als  Sales Executive werk je product overschrijdend. Je gaat telefonisch, actief potentiële klanten benaderen voor bijna alle producten die de organisatie kent. Je houdt je dan ook met name bezig met acquisitie door middel van het in contact treden met prospects om hun doelstellingen te inventariseren en op basis hiervan de producten en diensten te adviseren. Je bent verantwoordelijk voor het totale verkoopproces van prospect tot klant. Voor de after sales word je door de collega's van Customer Service ondersteund. Je bent accuraat in het opvolgen en verwerken van klantgegevens, orders en gespreksverslagen in de daarvoor beschikbaar gestelde systemen. Je rapporteert aan de Manager Centrale Sales.

   

Vereisten

Ter uitbreiding van het team zoeken we een  Sales Executive met minimaal  HBO werk- en denkniveau die een actieve bijdrage wil leveren aan de groei en het succes van de afdeling en de organisatie. Je bent van nature een verkoper en schakelt snel. Je weet je goed in te leven in de klant, kunt goed luisteren en je bent communicatief zeer vaardig. Door je ‘drive’ en enthousiasme weet je de klant voor je te winnen. Van nature ben je stressbestendig en laat je je niet gauw uit het veld slaan en weet je dus ook goed om te gaan met targets.

 

Trefwoorden


sales  commercieel  outbound  beurzen  evenementen  verkoop  callagent  utrecht  jaarbeurs  
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: marktcomform
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 5 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn hét uitzend- en werving & selectiebureau speciaal voor de HBO/WO student en afgestudeerde. Voor wie niet als nummer maar als mens behandeld wil worden. Voor ons gaat het om wie jij bent en wat jij wilt. Niet alleen om wat op je CV staat. Wij kijken verder en denken mee.Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: