Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 691 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Website reviewer in Eindhoven

Solliciteer op de bijbaan: Website reviewer in Eindhoven

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Eindhoven
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Land: Nederland
Geplaatst op: Vrijdag 12 augustus 2016
Soort werk: » ICT
   

Omschrijving bijbaan

Ben je op zoek naar een flexibele, goed betaalde bijbaan die je uitstekend kunt combineren met school? Neem contact met ons op. Wij zijn een relatief jonge organisatie waar momenteel een 20-tal studenten een bijbaan hebben om ervaring op te doen in een business to business omgeving.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een versterking voor dit team. Als reviewer ben je onder andere verantwoordelijk voor het screenen van websites in Nederland om vast te stellen in welke mate er sprake is van softwareontwikkeling.

 

 

Mocht je geďnteresseerd zijn of weet je iemand die een nieuwe uitdagende en flexibele bijbaan zoekt dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

   

Vereisten

Je bent bezig met een HAVO of VWO opleiding. Affiniteit met ICT en techniek is een pre.

Je gaat nauwkeurig te werk en hebt oog voor detail. Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar, voor een langere periode.

 

Trefwoorden


ict  website  reviewer  
Minimaal opleidingsniveau: » HAVO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: n.t.b.
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: halve dag
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie bestaat uit een hecht en dynamisch team van ongeveer 25 professionals. Vanuit ons kantoor in Eindhoven ondersteunen we ruim 600 organisaties verspreid over heel Nederland. Momenteel ondersteunt onze organisatie haar klanten al bij diverse subsidie- en fiscale regelingen: de WBSO in combinatie met de RDA en de Innovatiebox.

Hiernaast zijn wij actief om Europese programmeertalent naar Nederland te halen. Op basis van de door de klant gevraagde skills gaan wij in Europa gericht op zoek naar de juiste match. De kandidaten worden middels een assessment uitgebreid getest op zijn of haar vaardigheden.

De sfeer binnen onze organisatie laat zich kenmerken door termen als ‘informeel’, ‘transparant’ en ‘gezond competitief’. Korte communicatielijnen zorgen hierbij voor de gewenste flexibiliteit en de mogelijkheid om indien nodig snel te schakelen.

Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Commercieel Trainee op Strijp-S in Eindhoven 17-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: