Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 686 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Vacature Technisch Supportmedewerker (3e lijn) in Amsterdam


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 21 juni 2016
Soort werk: » ICT
   

Omschrijving bijbaan

Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Wij bestaan al 13 jaar en we zijn een van grootste hostingproviders in Nederland. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbare provider op het gebied van hosting en domeinregistraties. Meer dan 165.000 klanten vertrouwen hun domeinregistratie, website en infrastructuur aan ons toe. Wij zijn een gezond, onafhankelijk en sterk groeiend bedrijf met zo'n 70 medewerkers.

Wie zijn wij?

Het team van Operations bestaat uit jonge professionals met passie voor hun vak. Van drop-outs, stagiaires die zijn blijven plakken tot een verdwaalde piloot. Allen zijn verslaafd aan IT.. Werken op onze afdeling betekent verantwoordelijkheid voor meer dan 2000 systemen in een informele sfeer met geregeld nieuwe uitdagingen en bovendien de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij streven continu naar de perfectie van onze diensten en experimenteren dan ook regelmatig met nieuwe ideeën. Bovendien zijn we als afdeling sterk betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. En wanneer we even geen zin hebben om te nerden met nieuwe hardware of thuis op de bank te zitten, zijn we met enige regelmaat te vinden voor een drankje in het hart van Amsterdam.

De functie

Als Technisch Supportmedewerker ondersteun je de gebruikers van onze high-end diensten. Via een ticketsysteem handel je vragen, verzoeken en verstoringen af die voornamelijk per e-mail, maar ook telefonisch bij ons worden aangemeld. Deze cases zijn zeer uiteenlopend, van het upgraden van PHP, het begeleiden en uitvoeren van servermigraties tot het troubleshooten van abusemeldingen. Als 3e-lijns medewerker fungeer je als vraagbaak voor onze klantenservice en heb je direct contact met onze professionele eindgebruikers en leveranciers.

Daarnaast lever je nieuwe systemen op (installatie en configuratie) en bedenk je hoe deze processen kunnen worden verbeterd. Je signaleert commerciële mogelijkheden en geeft deze een passend vervolg. Je weet als geen ander hoe je klanten te woord moet staan en bent in staat om te schakelen tussen techies en de opdrachtgever. Binnen deze functie draai je tevens mee in onze 24x7 storingsdiensten.
   

Vereisten

Wie wij zoeken

Wij vragen je stressbestendig, flexibel en betrokken te zijn. Je bent gedreven je kennis te verbreden en te verdiepen, kortom: je zit bovenop de techniek. Je hebt professionele ervaring met systeembeheer of bent vanuit je hobby dagelijks met Linux bezig. Kennis van bash, PHP, HTML en SQL is een pre alsmede het bezit van een rijbewijs B. Je bent analytisch, servicegericht en doet de opleiding HBO informatica. Tevens kun je jezelf vloeiend uitdrukken in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Uitdagingen ga je met vertrouwen aan en zoek je bovendien ook zelf op.
 
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: 2100 euro
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 4 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een veelzijdige internetprovider die ruim 15 jaar aan de weg timmert. Van een kleine onderneming zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbaar internetbedrijf. Inmiddels hebben wij rond de 100 medewerkers in dienst en is het aantal particuliere- en zakelijke klanten gestegen tot ruim 230.000.

Ondanks deze groei is er nog altijd een informele werksfeer met aandacht voor de persoonlijke en professionele groei van haar medewerkers. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam, naast het Centraal Station, aan het IJ.

Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Aanbevolen bijbanen

Migratie en supportmedewerker
Nederland
Webdeveloper
Utrecht
Media tech freak
Amsterdam
Junior C# .Net developer
Leiden
Traineeship in de IT
Amsterdam