Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 738 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Zelfstandige flexibele cateringdame in Amsterdam

7 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: » 9,77
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Waar bijt jij je in vast?

Wij zoeken een cateringdame die zelfstandige te werk gaat en flexibel ingezet kan worden in Amsterdam en omgeving. De uren zijn in de ochtend en in de middag, flexibiliteit is gewenst hierin.  

Jij voelt je helemaal op je plek in dit high quality bedrijfsrestaurant. Samen met een team van catering teamleden zorg jij voor een top lunch! Maar dat niet alleen. De locatie vraagt ook veel van je banqueting vaardigheden. Borrels en partijen zijn aan de orde van de dag wat jouw taak als eindverantwoordelijke erg afwisselend maakt. Je bent eindverantwoordelijk voor zowel de financiële, de operationele als de commerciële verantwoordelijkheid. Je kunt wel stellen dat je een eigen zaak hebt. Je staat stevig in je schoenen en steekt graag zelf de handen uit de mouwen. Je vindt het heerlijk om de lunch voor te bereiden, waaronder heerlijke broodjes, salades en soepen. Je verrast je gasten elke dag weer! Je stuurt jouw locatie op basis van cijfers. Je spart regelmatig met je opdrachtgever en verliest het kwaliteits- en serviceniveau nooit uit het oog. In jouw eigen zaak, jouw horecalocatie, bedenk je zelf acties, organiseer je de inkoop en ben je continu bezig met de verbetering van het assortiment. Je staat er in je eigen zaak niet alleen voor. Je krijgt begeleiding van je regiomanager. 

Wat bieden wij jou?

Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij Leo op het werk! aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een (nog) grotere locatie, of het aansturen van meerdere locaties. Leo op het werk! helpt je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

Enthousiast?

Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton

   

Vereisten

  • Stressbestendig, je weet van aanpoten! 
  • Zelfstandig kunnen werken. 
  • Je bent geen groentje meer, dat kan ook niet, want je draagt een grote verantwoordelijkheid. Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in de horecasector. 
  • Jij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig.
  • Je vind eten leuk om te bereiden 
  • Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam 
 

Trefwoorden

catering  cateringmedewerker  

Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een studenten uitzendbureau in Utrecht en bieden jou flexibel en leuk werk. Wij plannen je werk in wanneer dat jou uitkomt. Je kunt bij ons werken voor concerten, evenementen, publieksbeurzen maar ook in de logistiek en in de horeca! Daarnaast hebben wij ook vaak bijbaantjes voor vast in de aanbieding! Wij hanteren een simpel concept: Jij werkt wanneer je wilt, maar maak je een afspraak voor een klus, dan ga je er ook voor... Wij bieden jou een hele informele organisatie, die jouw steun en toeverlaat kan zijn bij het studeren.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.