Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 638 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Administratief medewerker(ster)/ receptioniste in 's-Hertogenbosch


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): 's-Hertogenbosch
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 03 januari 2017
Soort werk: » Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Secretarieel
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
   

Omschrijving bijbaan

Wegens groei van ons bedrijf in 3D software voor architecten en bouwbedrijven, zoeken wij ondersteuning op de receptie/administratie/verkoop. Het is weinig werk per dag dus zoeken wij iemand uit den bosch.  Iemand die liefst dagelijks even 2 uur kan werken, of 3-4 dagen in de week. Bij voorkeur een jong persoon (ook ivm salaris) iemand uit 's-Hertogenbosch zodat het op-en neer rijden minimaal is en liefst aan het eind van de werkdag ca. 15 à 16u tot ca. 17u30 max komt. Rijbewijs en/of beschikking over vervoer om af en toe pakket naar postkantoor te brengen handig. Taken zijn facturen maken van helpdesk & installatie incidenten, cursisten van drankjes voorzien, post werkbrengen, kantoor netjes houden, klantbeheer systeem bijhouden, het plaatsen van orders en verwerken webwinkel. Telefoon aannemen en doorverbinden etc. Een student die komende jaren studeert of iemand die elders part-time werkt, past het beste. Iemand met marketing achtergrond grootste pré.

   

Vereisten

Goed met excel overweg kunnen en in het algemeen handig met PC zijn. Positieve vlotte uitstraling. Communicatief. Reageeer zou duidelijk mogelijk wat je situatie is, liefst met pasfoto. Er zijn erg veel reacties, het heeft geen zin te reageren als je niet in den bosch of zeer dichtbij woont. Het heeft ook geen zin te reageren als je minimaal 10 uur per week wenst te werken.
 

Trefwoorden


receptioniste  office medewerker  administratie  
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: in overleg
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 3 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
softwareleverancier in bouwkundige/ontwerpers markt. Diverse 3d/2d cad programma's o.a. arc+, sketchup, artlantis.

Plaats: 's-Hertogenbosch - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: