Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 636 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan MS Office trainer in randstad


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): randstad
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Land: Nederland
Geplaatst op: Donderdag 22 december 2016
Soort werk: » Onderwijs en wetenschap
» ICT
   

Omschrijving bijbaan

Wij zijn een bedrijf dat maatwerktrainingen verzorgt in het hele land, voornamelijk op het gebied van communicatie, management en IT. We bieden naast individuele trainingen ook ‘incompany trainingen’ aan, in opdracht van bedrijven. Deze trainingen worden speciaal ontwikkeld naar de wensen van de klant. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Microsoft Office trainingen. Je gaat 2 daagse trainingen geven voor cursisten van verschillende niveau's door het hele land. 

Het is belangrijk dat je ver boven de stof staat. Gedegen kennis van alle Office programma's is zeer belangrijk. Andere vaardigheden in computerapplicaties zijn zeer welkom, maar niet vereist, zoals:

MS Project
Programmeren
Webdesign enz.

Voor deze baan is het belangrijk dat je het niet erg vind om te reizen voor het werk. Je kunt worden ingezet op een training bij jou in de buurt, maar bijvoorbeeld ook aan de andere kant van het land.

Wij bieden:
Een leuke, uitdagende baan in een jong en dynamisch bedrijf. We zijn een hechte organisatie met een ondernemende, professionele en collegiale instelling. Binnen de organisatie zijn veel mogelijkheden voor het aandragen van ideeën en wordt het nemen van eigen initiatief erg gewaardeerd. In het bedrijf vinden we het belangrijk dat ook onze eigen medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom heb je naast een uitgebreid inwerktraject de mogelijkheid om periodiek trainingen bij te wonen. Verder worden er leuke uitjes georganiseerd en maken we tijd voor (vrijdagmiddag)borrels.

 

   

Vereisten

Representatief
HBO-niveau
Gedegen ms Office kennis
Andere software kennis is een pré
Tijd minimaal 2 aaneengesloten dagen per week beschikbaar
Flexibel
 

Trefwoorden


office trainer  ict  programmeren  webdesign  
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: 12 euro per uur
Minimum leeftijd: 22 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een trainingsbureau dat gevestigd is in Amsterdam (hoofdkantoor: planning) en Groningen (advies). Wij verzorgen trainingen op het gebied van communicatie, management, persoonlijke ontwikkeling, Office, webdesign en programmeren.

Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: