Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 591 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Studiemanager International Business in Maastricht

21 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Maastricht
Soort werk: » Management / Leidinggevende / Ondernemer
» Onderwijs en wetenschap
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » marktconform
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en organisatietalent kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team enthousiaste auteurs? Dan hebben wij de ideale studie gerelateerde baan voor jou!

Als studiemanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en het laten schrijven van de samenvattingen. De werkzaamheden zijn onder andere het zelfstandig werven, selecteren en aansturen van auteurs en controleurs en het organiseren van promoties en ludieke acties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de samenvattingen en voor het proces als geheel. Je zorgt ervoor dat de auteurs hun taken goed uitvoeren, op tijd in leveren en er geen fouten in de samenvatting staan. Voor de auteurs ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen en praktische zaken.  

Om de kwaliteit van het proces als geheel te bewaken, zorg je onder andere voor een goede documentatie van gegevens. Wekelijks vergader je met je leidinggevende om te overleggen hoe de zaken ervoor staan. Daarnaast vergader je ook periodiek met de andere studiemanagers in het managementteam van Maastricht.

De functie van studiemanager is een functie waarin je ontzettend veel kunt leren en is daarom een duidelijk pluspunt op je CV. Wij bieden een gezellige en dynamische werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de organisatie om op terug te vallen. Wij bieden een ruime vergoeding, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen en is de functie dus goed te combineren met je studie.

   

Vereisten

Wij zoeken een IB student die stevig in zijn/haar schoenen staat en van aanpakken weet. Je hebt voldoende tijd (8 uur per week) om je taken succesvol uit te voeren. Je bent een organisatietalent en beschikt over kennis van de studentenwereld en een goed netwerk.
 

Trefwoorden

flexibel  zelfstandig  manager  studiegerelateerd  

Minimaal opleidingsniveau: » WO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » Halve dag
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze jonge organisatie is marktleider op het gebied van het aanbieden van samenvattingen aan WO studenten. Van Groningen tot Rotterdam en van Amsterdam tot Maastricht, overal onderscheiden wij ons met onze samenvattingen van hoge kwaliteit. Help jij mij om nog meer studenten te helpen met studeren?

Plaats: ROTTERDAM - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Bijbanen in de omgeving van Maastricht

Keukenhulp
valkenburg
Call center agents gezocht!
Almere, Arnhem of Utrecht
Ontbijtmedewerker Hotel
Maastricht
Huishoudelijk medewerker/ster weekend/week Hotel
maastricht
Parttime Communicatie specialist
Maastricht