Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 645 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Duitstalige Junior Redacteur / Journalist in Tholen

22 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Tholen
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » € 1900
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

We zijn een jong en snelgroeiend bedrijf, dat zich richt op de nieuwsvoorziening voor de internationale groente- en fruithandel. Voor onze website zijn we op zoek naar een

Duitstalige Junior Redacteur / Journalist

fulltime (+/- 40 uur)

Wij zoeken een jong schrijftalent met enthousiasme voor de groenten- en fruitsector. Je beschikt over een goede schrijfvaardigheid, beheerst de Duitse taal als je moedertaal. Kennis van andere Europese talen is een pré. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een HBO denk- en werkniveau.

Takenpakket
Als redacteur verwachten we dat je verantwoordelijkheid draagt voor een Duitstalige editie. We verwachten dat je dagelijks meerdere interviews en actuele nieuwsberichten aanlevert. Daarnaast maak je zelf bedrijfsreportages, bezoek je bijeenkomsten en beurzen en zorg je dat de abonnees niet om jouw dagelijkse nieuwsbrief heen kunnen. Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor Duitsland. Ook acquisitie behoort tot je takenpakket. Bedrijven waar jij voor schrijft, overtuig je om te adverteren.

 

   

Vereisten

Wij vragen...
Voor deze functie is het van belang dat je jezelf flexibel opstelt en kunt omgaan met de imperfecties van anderen. Daarnaast houd je van reizen en ben je in het bezit van een rijbewijs. Andere eigenschappen voor deze baan zijn: stressbestendigheid, humor, creativiteit en enthousiasme.

Wij bieden...
We bieden een sfeervolle samenwerking in een jong, dynamisch team en een salaris dat aansluit op jouw capaciteiten. Je krijgt veel zelfstandigheid en kunt bouwen op een team betrokken professionals. Ervaring in een dergelijke functie is niet nodig, die hopen wij je bij te brengen!

Voel jij je aangesproken in deze omschrijving en ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV

* Als je een brief hebt ingestuurd, maar geen uitnodiging hebt gehad. Dan willen we je bedanken voor je sollicitatie, maar dan hebben we besloten, na het bekijken van je C.V. en brief, om niet in te gaan op jouw aanmelding.

 

Trefwoorden

journalist  duits  redacteur  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » 1 dag
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bedrijfsprofiel Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf, dat zich richt op de nieuwsvoorziening aan de internationale groenten en tuinbouwsector.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.