Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 753 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Buitendienstmedewerker in Den Haag

26 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » in overleg
Land: » Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland.

Ons team bestaat uit ongeveer 25 jonge mensen. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer.

Deze leuke en afwisselende baan houdt in dat je storingen verhelpt en installaties verrricht bij onze klanten door heel Nederland. De storingen betreffen voornamelijk problemen met de hardware (netwerken, computers, randapparatuur).  Bij de installaties installeer je niet alleen de hardware en onze software, maar je geeft ook instructie over ons pakket.

Deze functie is zowel full-time als part-time mogelijk.

Vereisten

Om goed in ons team te passen ben je collegiaal, niet verlegen, ambitieus en geïnteresseerd. Je hebt de intentie om minimaal twee jaar bij ons te werken.

Je bent in het bezit van een rijbewijs. Je bent representatief, je werkt geordend en zelfstandig, en je hebt goede contactuele eigenschappen. Affiniteit of talent voor ICT/techniek is gewenst.

Trefwoorden

ict  automatisering  

Minimaal opleidingsniveau: » HAVO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Nee
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland. Ons team bestaat uit ongeveer vijfentwintig jonge mensen. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer. We zijn op zoek naar enthousiaste jonge professionals die ons team willen versterken. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn zijn er veel doorgroeimogelijkheden en verwachten wij van onze medewerkers dat zij ook op management niveau meedenken.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.