Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 646 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Medewerker restaurant in Roosendaal


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Roosendaal
Branche: Horeca | Catering
Land: Nederland
Geplaatst op: Vrijdag 02 september 2016
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
   

Omschrijving bijbaan

Onze Hotels zijn een Nederlandse onafhankelijke hotelketen met 31 vestigingen in Nederland en 1 hotel in Dusseldorf en straalt een huiselijke gezelligheid uit. Onze hotels richten zich met name op de zakelijke markt in het drie- en viersterren segment en biedt haar kamers tegen een scherpe prijs aan. In elk hotel werkt een klein team van managers nauw met elkaar samen om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Wij zijn de snelst groeiende hotelketen van Nederland. Om deze groei kracht bij te zetten zoeken wij een Medewerker Restaurant.

In de functie van Medewerker Restaurant werk je in het restaurant en zorg je voor: - Het opdekken en gereed maken van het restaurant voor de avond - Het serveren van gerechten aan de gasten - Het netjes houden van het restaurant

   

Vereisten

Een spontane, enthousiaste, representatieve medewerker die enthousiast wordt van gasten en het werken in de avond geen probleem vinden.
 

Trefwoorden


horeca  
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: .
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: halve dag
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een Nederlandse onafhankelijke hotelketen met 31 vestigingen in Nederland en 1 hotel in Dusseldorf en straalt een huiselijke gezelligheid uit. Onze Hotels richt zich met name op de zakelijke markt in het drie- en viersterren segment en biedt haar kamers tegen een scherpe prijs aan. In elk hotel werkt een klein team van managers nauw met elkaar samen om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Wij zijn de snelst groeiende
hotelketen van Nederland.

Plaats: Roosendaal - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Bijbanen in de omgeving van Roosendaal

Bezorger/Installatiemonteur 8 tot 32 uur per week
heel Nederland
Kamermeisjes / Kamerjongens
Roosendaal
Countermedewerk(st)er
Roosendaal
Verkoopmedewerker Showroom Vloeren
Kruisland