Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 686 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Chauffeur / bezorger parttime in Amsterdam

Solliciteer op de bijbaan: Chauffeur / bezorger parttime in Amsterdam

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Branche: Retail | Groothandel
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 11 mei 2016
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
   

Omschrijving bijbaan

Als chauffeur/bezorger ben je verantwoordelijk voor het hele proces van het inladen van de bloemen op de veiling tot aan de levering bij de klant of een van onze winkels. Je zorgt voor het plannen van de meest efficiënte route, en houdt rekening met gewenste bezorgtijden van onze klanten. Je bezorgt standaard met een glimlach, iedereen is altijd nieuwsgierig voor wie of van wie de bloemen zijn. Je begint je dienst op ons hoofdkantoor in Lijnden (vlakbij Badhoevedorp-Amsterdam).

Parttime: Wij zijn op zoek naar parttime medewerkers voor ca. 16 uur per week. Wij vragen vaste beschikbaarheid op 1 dag doordeweeks (dag nader te bepalen - liefst vaste dag in de week) en vast op zaterdag.

Wij zijn al jarenlang actief met leveren van boeketten aan vele zakelijke maar ook particuliere klanten. Vanuit het hoofdkantoor en binderij in Lijnden worden alle bestellingen en wekelijkse abonnementen bezorgd in de regio Amsterdam. Onze winkels zijn op Schiphol Plaza, Amsterdam Oostpoort en Den Haag Centraal en Delft station. Wij voor jou Wij bieden je een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een enthousiast team in een gezellige informele sfeer. Een marktconform salaris.

   

Vereisten

Wat verwachten wij van jou? Je bezit over uitstekende stratenkennis van Amsterdam en omstreken. Je beschikt over rijbewijs B en hebt al ervaring als chauffeur/bezorger. Je houdt van een uitdaging, aanpakken en bent een energieke en representatieve persoonlijkheid. Je bent flexibel beschikbaar en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur per direct beschikbaar.
 

Trefwoorden


bezorger  logistiek  chauffeur  
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Distributie / Transport & Logistiek
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: N.o.t.k.
Minimum leeftijd: 19 jaar
Minimum aantal dagen per week: halve dag
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : zaterdag
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Sinds 1988 is onze organisatie al actief met leveren van boeketten aan vele zakelijke maar ook particuliere klanten. Vanuit het hoofdkantoor en binderij in Lijnden worden alle bestellingen en wekelijkse abonnementen bezorgd in de regio Amsterdam. Onze winkels zijn op Schiphol Plaza, Amsterdam Oostpoort en Den Haag Centraal en Delft station. Wij bieden je een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een enthousiast team in een gezellige informele sfeer. Een marktconform salaris.

Plaats: Lijnden - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: