Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 636 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Commercieel Werkstudent / Bijbaan in Amsterdam


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Branche: Commercieel | Sales
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 27 juli 2016
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving bijbaan

 

Wij zijn ‘s werelds grootste groeimotor achter talloze StartUps over de hele wereld. Zij heeft meer dan 100 internet-marktleiders in meer dan 50 landen heeft opgezet en is de oprichter van ons bedrijf. Wij zijn een jong bedrijf met een duidelijke missie: mensen wereldwijd gunstige kredieten en betrouwbare investeringsmogelijkheden bieden. Ons bedrijf is opgericht in 2013 en heeft haar hoofdkantoor in Berlijn. Het Nederlandse team werkt grotendeels vanuit het kantoor in Amsterdam. Het team bestaat wereldwijd uit ongeveer 120 werknemers.

Werken bij ons betekent mogelijkheden: mogelijkheden om risico’s te nemen, te leren en te groeien in Nederland maar ook internationaal. Wij zitten naast Nederland en Duitsland ook in Spanje, Brazilië, Zuid Afrika, Oostenrijk en Polen. Wij willen dat iedereen die bij ons werkt het beste uit zichzelf haalt. We willen geen tijd verliezen aan lagen management, daarom hebben we een platte managementstructuur. Wij hebben geen stropdassen of Casual Fridays nodig. Wat belangrijk is wat we doen, niet wat we dragen.

Geld heeft geen bank nodig.

Wij zijn het snelle, digitale alternatief voor een bank die kredietnemers en investeerders samenbrengt. Op onze marktplaats voor zakelijk en persoonlijk krediet maakt ons team een einde aan dure leningen, hoge kosten en slechte service. Wij werken volledig online, zonder een netwerk van kantoren. Hierdoor kunnen wij zeer gunstige rentes aanbieden aan bedrijven en individuele kredietnemers, terwijl investeerders profiteren van een aantrekkelijk rendement. Wij hebben het vertrouwen van meer dan 250.000 gebruikers gewonnen en is meermaals genomineerd als ‘De beste financiële marktplaats’ sinds de start in december 2013.

Werken bij ons betekent een kans om mee te bouwen aan een jong startup bedrijf, dat de Nederlandse kredietmarkt voorgoed zal veranderen. Uitgedaagd worden en beter worden in wat je doet. Een open en collegiale werksfeer in een dynamische omgeving in Amsterdam en dagelijks contact met ons team in Berlijn. Wij investeren veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Werkervaring opdoen speelt hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je werken draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. En natuurlijk; goede vrijmibo’s, een tafelvoetbalcompetities en toegang tot de beste kerstborrel en het beste zomerfeest van Berlijn.

   

Vereisten

Je wilt werkervaring op doen in een startup omgeving. Je bent ondernemend, stressbestendig, flexibel en niet bang om hard te werken. We kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service en hebt interesse voor de drijfveren van klanten. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding
  • Leergierig, ambitieus, groot leervermogen en wil graag uitgedaagd worden
  • Je bent ondernemend, enthousiast en nauwkeurig en hebt een commercieel inzicht
  • Je communiceert gemakkelijk in woord en schrift
  • Je bent minimaal 2 dagen in de week beschikbaar.
  • Uitmuntende analytische-, besluitvormende vaardigheden

 Wat wij bieden

Werken bij ons betekent een kans om mee te bouwen aan een jong startup bedrijf, dat de Nederlandse kredietmarkt voorgoed zal veranderen. Uitgedaagd worden en beter worden in wat je doet. Een open en collegiale werksfeer in een dynamische omgeving in Amsterdam en dagelijks contact met ons team in Berlijn. Wij investeren veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Werkervaring opdoen speelt hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je werken draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. En natuurlijk; goede vrijmibo’s, een tafelvoetbalcompetities en toegang tot de beste kerstborrel en het beste zomerfeest van Berlijn.

 

Trefwoorden


commercieel  commercieel verkoop  commercieel medewerker  marketing  communicatie  
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: € 12
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Je wilt werkervaring op doen in een startup omgeving. Je bent ondernemend, stressbestendig, flexibel en niet bang om hard te werken. We kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service en hebt interesse voor de drijfveren van klanten. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding
Leergierig, ambitieus, groot leervermogen en wil graag uitgedaagd worden
Je bent ondernemend, enthousiast en nauwkeurig en hebt een commercieel inzicht
Je communiceert gemakkelijk in woord en schrift
Je bent minimaal 2 dagen in de week beschikbaar.
Uitmuntende analytische-, besluitvormende vaardigheden
Wat wij bieden

Werken bij ons betekent een kans om mee te bouwen aan een jong startup bedrijf, dat de Nederlandse kredietmarkt voorgoed zal veranderen. Uitgedaagd worden en beter worden in wat je doet. Een open en collegiale werksfeer in een dynamische omgeving in Amsterdam en dagelijks contact met ons team in Berlijn. Wij investeren veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Werkervaring opdoen speelt hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je werken draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. En natuurlijk; goede vrijmibo’s, een tafelvoetbalcompetities en toegang tot de beste kerstborrel en het beste zomerfeest van Berlijn.

Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: