Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 690 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Junior Backend PHP Developer / Technisch Support in Rotterdam

Solliciteer op de bijbaan: Junior Backend PHP Developer / Technisch Support in Rotterdam

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Rotterdam
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 23 mei 2016
Soort werk: » ICT
   

Omschrijving bijbaan

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons ondersteunt bij het supporten van onze klanten die bij ons een webwinkel hebben. Jij hebt daarbij een focus op PHP development met de intentie je daarin verder te specialiseren.

Waar kom je te werken?

Een bedrijf met ambitie en gevarieerde werkzaamheden. We zijn gevestigd in een goed bereikbaar volledig gerenoveerd historisch pand in Rotterdam. We werken hard, maar wel een focus op werkplezier in een informeel team van zo’n 20 enthousiastelingen met verschillende disciplines.

Onze roots liggen op het e-commercevlak in het One Stop Webshop platform, waarin je creatief om moet gaan met de lineaire PHP programmatuur, MySQL database en Smarty templatesysteem.

Daarnaast ontwikkelen wij in diverse nieuwe technologieën. Denk hierbij aan gave ontwikkelingen als Elastic Search en Big Data. Maar ook op geheel andere gebieden dan de standaard e-commerce markt zijn wij in groeiende mate actief.

Wat ga je doen?

Binnen een Operations support team ben jij zowel telefonisch als per e-mail het eerste aanspreekpunt voor klanten.  Je bent ongeveer de helft van de tijd bezig met support werkzaamheden, met name voor onze e-commerce klanten:

  • Je hebt zowel telefonisch als ook contact per e-mail met onze klanten.
  • Je helpt klanten met het inrichten van hun shop.
  • Je stelt de betaalmethoden voor klanten in.
  • Je voert eenvoudige server gerelateerde handelingen uit zoals: Mailadressen aanmaken, webshops opzetten, webshops verhuizen naar andere servers.

De rest van de tijd pak jij taken binnen jouw specialisatie, PHP development, op. Dit zullen vooral kleinere, kortlopende aanpassingen en bugfixes zijn. Je leert de systemen en programmatuur waarmee wij werken steeds beter kennen en laat zien dat je klaar bent voor meer. Je hebt de ambitie door te groeien tot een fulltime backend PHP developer.

   

Vereisten

Jij bent een startend PHP developer met de intentie te groeien binnen je vakgebied. Je hebt natuurlijk al meerdere sites/applicaties in PHP gemaakt, omdat programmeren nu eenmaal is wat je leuk vindt om te doen. Het ontbreekt je niet aan kennis van PHP, mogelijk alleen wat aan professionele ervaring.

Je bent daarnaast ook een teamspeler. Je communiceert makkelijk met je collega’s, die overigens ook altijd bereid zijn om jou verder te helpen!

Je bent ook klantvriendelijk en servicegericht, dus in staat klanten te woord te staan, problemen aan te horen, wensen te analyseren en in staat op kleine schaal te adviseren.

 

Trefwoorden


ict  php  technisch  
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: € 11
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 5 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een kleine club van enthousiaste developers in Rotterdam. Voor onze cliënten bouwen, beheren en optimaliseren we e-commerce oplossingen en bouwen we aan startups.

Wij werken vanuit ons volledig gerenoveerde maar historische pand, dat zeer goed bereikbaar is!

No-Nonsense, hands on en aanpakken is ons motto!

Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Student gezocht voor werving van personeel in Rotterdam 14-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: