Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 690 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Studiemanager International Business in Maastricht

Solliciteer op de bijbaan: Studiemanager International Business in Maastricht

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Maastricht
Branche: Commercieel | Sales
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 06 juli 2016
Soort werk: » Management / Leidinggevende / Ondernemer
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en organisatietalent kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team enthousiaste auteurs? Dan hebben wij de ideale studiegerelateerde baan voor jou!

Als studiemanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en het laten schrijven van de samenvattingen. De werkzaamheden zijn onder andere het zelfstandig werven, selecteren en aansturen van auteurs en controleurs en het organiseren van promoties en ludieke acties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de samenvattingen en voor het proces als geheel. Je zorgt ervoor dat de auteurs hun taken goed uitvoeren, op tijd in leveren en er geen fouten in de samenvatting staan.á Voor de auteurs ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen en praktische zaken.
á
Om de kwaliteit van het proces als geheel te bewaken, zorg je onder andere voor een goede documentatie van gegevens. Tweewekelijks vergader je met je leidinggevende om te overleggen hoe de zaken ervoor staan. Daarnaast vergader je ook periodiek met de andere studiemanagers in het managementteam van Maastricht.
á
Wie zoeken wij?
Wij zoeken een IB student die stevig in zijn/haar schoenen staat en van aanpakken weet. Je hebt voldoende tijd (8 uur per week) om je taken succesvol uit te voeren. Je bent een organisatietalent en beschikt over kennis van de studentenwereld en een goed netwerk.

Wat bieden wij?
De functie van studiemanagerá is een functie waarin je ontzettend veel kunt leren en is daarom een duidelijk pluspunt op je CV. Wij bieden een gezellige en dynamische werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de organisatie om op terug te vallen. Wij bieden een ruime vergoeding, die bij goed werk verhoogd zal worden.á Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen en is de functie dus goed te combineren met je studie.
á
Neem contact met ons op!
Ben je ge´nteresseerd geraakt na het lezen van deze vacature!?

Solliciteer dan direct!

   

Vereisten

Geen vereisten.
 

Trefwoorden


studiemanager international business  studiemanager  international business  international  business  maastricht university  maastricht  university  
Minimaal opleidingsniveau: » WO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: 7,80
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Nee
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Met onze samenvattingen helpen we sinds 2002 elk jaar meer studenten bij het studeren voor hun tentamens. Selecteer jouw studie en bekijk bij welke vakken we jou kunnen helpen.

Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Studiemanager European Studies UM in Maastricht 19-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: