Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 690 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Service Desk Medewerker in Eindhoven

Solliciteer op de bijbaan: Service Desk Medewerker in Eindhoven

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Eindhoven
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Land: Nederland
Geplaatst op: Donderdag 14 juli 2016
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Technisch / Klusser / Monteur
» Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij die klantvriendelijke servicedesk medewerk(st)er?

Tot jouw verantwoordelijkheden vallen onder andere de telefonische klantondersteuning van zowel alarminstallateurs als detailhandelmedewerkers en het verwerken van technische meldingen vanuit het monitoring- en incident-managementsysteem.

Hierbij onderzoek je op afstand wat de oorzaak is van de diverse meldingen zoals bijvoorbeeld stroomuitval en lijnverstoringen. Door middel van nauw contact met de diverse partijen zoals brandweer, service providers en de locatie zelf, achterhaal je zo snel als mogelijk de oorzaak van de verstoring en neem je gerichte actie om deze op te lossen.

Het gaat dus om 1e– en 2e lijn servicedesk werkzaamheden. Je rapporteert direct aan de Coördinator Beheercentrum/Servicedesk.
   

Vereisten

  • Minimaal MBO opleiding binnen de ICT
  • Werkervaring als Servicedesk Medewerk(st)er is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal
  • Servicegerichtheid is een vanzelfsprekendheid
  • Computervaardigheden
  • Analytisch en pragmatisch
  • Stressbestendig
  • Accuraat en consistent
  • Bereidheid om in een 24-uurs rooster te werken
 

Trefwoorden


ict servicemedewerker  ict support  ict  klantenservicemedewerker  klantenservice  
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: € 12
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn specialist op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij zijn een innovatief Nederlands bedrijf dat nationaal en internationaal een bijdrage levert om de wereld veiliger te maken.

U kunt daarbij denken aan vraagstukken en situaties die te maken hebben met brand, inbraak, camerasystemen, toegangscontrole en alarmtransmissienetwerken. We werken voor grote bedrijven zoals banken, overheden, veiligheidsregio’s. Daarnaast werken wij voor het MKB en ondernemers in de Retail in binnen- en buitenland. Wij werken met name voor kritische relaties die een bovengemiddeld belang toekennen aan veiligheid en de bescherming van hun eigendommen. Vaak is dit een technische uitdaging die niet voor iedereen is weggelegd.

De borging van veiligheid is voor veel bedrijven erg belangrijk. Op de eerste plaats gaat het dan om het voorkomen van menselijk leed en kosten. Ook het beheersen van risico’s, behoeden voor imagoschade en het creëren van een veilig gevoel zijn belangrijke resultaten. Wanneer bedrijven met ons samenwerken weten ze dat de continuïteit van hun beveiliging gewaarborgd is en dat ze 24/7 kunnen rekenen op de beste ondersteuning. De verwachtingen en eisen hierover leggen we van tevoren samen vast. De kwaliteit van de beveiliging en dienstverlening wordt daarna continu gemonitord en bijgestuurd.

Bedrijven kiezen voor ons om onze slimme oplossingen, brede ervaring en flexibiliteit. Wij adviseren en ondersteunen om tot de beste invulling voor onze opdrachtgevers te komen. Daarbij maken we gebruik van de beste apparatuur die hiervoor op de wereld beschikbaar is. En als we denken dat het beter kan, ontwikkelen en produceren we die ook nog zelf!

Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: