Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 636 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Commercieel Trainee op Strijp-S in Eindhoven


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Eindhoven
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 03 januari 2017
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Commercieel / Verkoop
» ICT
   

Omschrijving bijbaan

Ben je op zoek naar een flexibele, goed betaalde (bij)baan die je uitstekend kunt combineren met je studie en wellicht zelfs in het verlengde hiervan ligt? Neem contact met ons op.

Wij zijn een relatief jonge organisatie waar momenteel een 30-tal studenten een bijbaan hebben om ervaring op te doen in een business to business omgeving. De studenten bij onze organisatie werken minimaal 8 uur en mocht je meer willen werken dan wordt dit op prijs gesteld. Wij willen dit team verder uitbreiden.

Als commercieel trainee ben je verantwoordelijk voor het benaderen van organisaties in Nederland die zich voornamelijk bezighouden met het ontwikkelen van software.

Je bent verantwoordelijk voor zowel het leggen van het eerste contact als het plannen en aansturen van onze accountmanagers voor een verdere verdieping van onze klantrelaties. Je bent bezig met een HBO en/of academische studie, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde, informatica of communicatie.

Mocht jezelf geïnteresseerd zijn en/of weet je iemand die (met jou) een nieuwe uitdagende en flexibele bijbaan op niveau zoekt dan nodigen we je/jullie graag uit voor een kennismaking. Meer informatie over ons en over de vacature zijn te vinden op onze website.

   

Vereisten

Je bent commercieel ingesteld en hebt bij voorkeur affiniteit met ICT. Je bent ondernemend, analytisch goed ontwikkeld en resultaat- en doelgericht. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar, voor een langere periode.
 

Trefwoorden


commercieel  trainee  
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: 10,62
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : flexibel
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie bestaat uit een hecht en dynamisch team van ongeveer 25 professionals. Vanuit ons kantoor in Eindhoven ondersteunen we ruim 600 organisaties verspreid over heel Nederland. Momenteel ondersteunt onze organisatie haar klanten al bij diverse subsidie- en fiscale regelingen: de WBSO in combinatie met de RDA en de Innovatiebox.

Hiernaast zijn wij actief om Europese programmeertalent naar Nederland te halen. Op basis van de door de klant gevraagde skills gaan wij in Europa gericht op zoek naar de juiste match. De kandidaten worden middels een assessment uitgebreid getest op zijn of haar vaardigheden.

De sfeer binnen onze organisatie laat zich kenmerken door termen als ‘informeel’, ‘transparant’ en ‘gezond competitief’. Korte communicatielijnen zorgen hierbij voor de gewenste flexibiliteit en de mogelijkheid om indien nodig snel te schakelen.

Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: