Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 626 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan creatie website en social media in Heeze

23 september 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Heeze
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Productie | Techniek
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: » later te bepalen
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Wil jij onderdeel uitmaken van een kleine en snel groeiende onderneming en is het je droom om bij een hightech startup een uitdagende bijbaan te bemachtigen? Dan is dit jouw kans!

Wij zijn een jonge, zich snel ontwikkelende hightech start up. Wij richten ons op de ontwikkeling, de productie en het vermarkten van een automatische aspergeoogstmachine. Aspergeoogst is tot nu toe een zeer arbeidsintensieve tak van de tuinbouw. Het “witte goud” wordt tot op de dag van vandaag handmatig geoogst door duizenden handarbeiders.
Wij hebben als eerste bedrijf met succes de haalbaarheid van een automatische aspergeoogstmachine aangetoond. We staan nu voor de uitdaging deze innovatie door te zetten tot een succesvol product en ons bedrijf te laten groeien tot een succesvolle onderneming. Daar hebben we goede mensen voor nodig die op alle niveaus mee kunnen denken en doen, die zichzelf als medewerker en persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen en ons bedrijf kunnen laten groeien tot de organisatie die we willen zijn: een wereldspeler in de tuinbouw.

Achtergrondinformatie over de ontwikkeling van onze machine:
Wij hebben dus een volautomatische aspergeoogstmachine in ontwikkeling. In 2016 wordt de eerste alfa versie getest door Wageningen University of Research en een aantal grote aspergetelers. Volgens plan gaan we in 2017 de betamachine testen en verschijnt in 2018 het eerste prototype / de nulserie. Er is momenteel zeer veel belangstelling van diverse media (kranten, vakbladen, regionale- en landelijke tv etc) om te publiceren over de volautomatische aspergeoogstmachine en over ons bedrijf. Tot nu toe hebben we, om diverse redenen, bewust alle publiciteit minimaal gehouden. Vanaf 2017 willen we echter heel uitgebreid en gestructureerd gaan communiceren met de markt en alle mogelijke stakeholders.

Jouw opdracht
Dit designbureau heeft de huisstijl en het bedrijfs-DNA van ons bedrijf ontwikkeld. Er zijn momenteel al richtlijnen voor de website. Aan jou de opdracht om ons domein visueel en tekstueel volgens de opgestelde richtlijnen in te vullen en een plan of instructie te schrijven over hoe deze informatie vervolgens door ons aangepast / onderhouden kan worden. Daarnaast hebben we ook een LinkedIn bedrijfspagina. Deze bevat momenteel nauwelijks informatie en moet in minimaal 2 talen opgezet worden op een wijze die traffic genereert. We gaan LinkedIn ook gebruiken om vacatures te communiceren.
   

Vereisten

Profiel gezochte kandidaat
Je volgt een hbo studie in de richting communicatie en zoekt een uitdagende bijbaan bij een snel groeiende, hightech start up. Aanvullend kun jij je vinden in onderstaande punten:
  • Je kunt abstracte richtlijnen van een design bureau interpreteren;
  • Je bent creatief;
  • Je hebt een hoog werktempo en kun snel schakelen;
  • Je kunt compacte teksten schrijven en daar bijpassend beeldmateriaal bij zoeken;
  • Je kunt videobeelden monteren (of bent bereid dit te leren), bij voorkeur in Adobe premiere;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en bij voorkeur ook Duits;
  • Je hebt affiniteit met de agri-wereld.

Wat bieden wij
Wij bieden jou een leuke en leerzame bijbaan bij een uitdagende hightech startup, waarbij geen dag hetzelfde is. Als start up komen we namelijk elke dag en elke week weer nieuwe onverwachte situaties tegen. De cultuur binnen ons bedrijf is informeel, heel open en hecht. Ons werktempo is hoog, we schakelen snel en nemen continu efficiënte besluiten. Tijdens je bijbaan word je goed begeleidt en ontvang je een prima vergoeding. Indien je niet (meer) in het bezit bent van een studenten-OV of ander vervoer hebt, ontvang je van ons een reiskostenvergoeding.
 

Trefwoorden

communicatie  social media  website  content  bijbaan  

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Minimum leeftijd: » Geen
Minimum aantal dagen per week: » 2 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jonge, zich snel ontwikkelende hightech start up. Wij richten ons op de ontwikkeling, de productie en het vermarkten van een automatische aspergeoogstmachine. Aspergeoogst is tot nu toe een zeer arbeidsintensieve tak van de tuinbouw. Het “witte goud” wordt tot op de dag van vandaag handmatig geoogst door duizenden handarbeiders.
Wij hebben als eerste bedrijf met succes de haalbaarheid van een automatische aspergeoogstmachine aangetoond. We staan nu voor de uitdaging deze innovatie door te zetten tot een succesvol product en ons te laten groeien tot een succesvolle onderneming. Daar hebben we goede mensen voor nodig die op alle niveaus mee kunnen denken en doen, die zichzelf als medewerker en persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen en kunnen laten groeien tot de organisatie die we willen zijn: een wereldspeler in de tuinbouw.


Plaats: Heeze - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan

Bijbanen in de omgeving van Heeze

Wat programmeerde jij toen je 8 jaar was?
Eindhoven
Horeca Medewerker NEC en/of PSV
Nijmegen en/of Eindhoven
Callcenter Medewerker
Eindhoven
Barmedewerker
Eindhoven
Nachtreceptionist/-portier Hotels
heel Nederland