Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 631 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Promotiemedewerker in Den Haag


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Den Haag
Branche: Commercieel | Sales
Land: Nederland
Geplaatst op: Vrijdag 02 september 2016
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Promotiewerk
   

Omschrijving bijbaan

Word promotiemedewerkerWAAROM PROMOTIEMEDEWERKER WORDEN?
De voordelen zijn duidelijk: Je verdient tot 10,50€/h, kunt zelf je werktijd indelen en wordt een deel van het dynamische team! Niet onbelangrijk: je werk en het promoteam is super leuk!
WAT DOE IK ALS PROMOTIEMEDEWERKER?
Wij zijn elke dag druk bezig om nog bekender te worden in Den Haag. Ons marketing team organiseert hiervoor verschillende activiteiten waarbij onze promoters ondersteunen. Je kunt hierbij denken in flyeren (door to door of promotie op straat) maar ook toffe marketing acties en events zoals uitdelen van ijsjes uitdelen op de gracht, pop-up restaurants tour, streetfood market Bites & Vibes, etc. Als promoter ben je het gezicht van onze organisatie! WAT MOET IK MEEBRENGEN?
Het bezit van een smartphone en een goede eigen fiets met bagagedrager of rekje is erg handig bij onze acties. Ben je doordeweeks en minimaal 1 keer in de weekenden beschikbaar en heb je eigenlijk altijd een goed humeur? Perfect! Solliciteer direct! 

   

Vereisten

Minimaal 8 uur beschikbaar.

Minimaal 1 weekend- of ochtenddienst.

 

Trefwoorden


promotiewerk  events  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: 10,50
Minimum leeftijd: 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: halve dag
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wie zijn wij?

Wij zijn een exponentieel groeiende start-up die de maaltijden van jouw favoriete restaurants bezorgt op de fiets. Wij zijn succesvol door het gebruik van de nieuwste (zelfontwikkelde) technologieën, onze focus op customer experience en ons ambitieuze high performance team. We zijn een start-up, maar zijn onderdeel van Delivery Hero/Rocket Internet en breiden snel uit in Nederland, Europa en andere grote steden wereldwijd. Wil jij bijdragen aan ons succes, de groei meemaken bij een start-up en veel leren? Solliciteer dan nu!

Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: