Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 636 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Medewerker keuken & restaurant in Utrecht


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Utrecht
Branche: Horeca | Catering
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 07 september 2016
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
   

Omschrijving bijbaan

Wij zijn een Nederlandse onafhankelijke hotelketen met 31 vestigingen in Nederland en 1 hotel in Dusseldorf en straalt een huiselijke gezelligheid uit. Wij richten ons met name op de zakelijke markt in het drie- en viersterren segment en biedt haar kamers tegen een scherpe prijs aan. In elk hotel werkt een klein team van managers nauw met elkaar samen om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Wij zijn de snelst groeiende hotelketen van Nederland. Om deze groei kracht bij te zetten zoeken wij Medewerkers Keuken & Restaurant!

In de functie van Medewerker Keuken & Restaurant ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten en het bedienen van de gasten in het restaurant. 

   

Vereisten

Ben jij opzoek naar een partime baan Vindt jij je weg in zowel de keuken als in het restaurant, kom dan ons keukenteam versterken. Je werkt van maandag t/m zondag van 17:00 - 23:30 uur, de uren zijn in overleg vast te stellen. Graag in je sollicitatie aangeven welke dag(en) je beschikbaar bent.
 

Trefwoorden


restaurant medewerker  keukenmedewerker  flexibel  weekendwerk  doordeweeks  medewerker bediening  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: in sollicitatie besproken
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een Nederlandse onafhankelijke keten met 31 vestigingen in Nederland en 1in Dusseldorf en straalt een huiselijke gezelligheid uit. Wij richten ons met name op de zakelijke markt in het drie- en viersterren segment en biedt haar kamers tegen een scherpe prijs aan. In elk bedrijf werkt een klein team van managers nauw met elkaar samen om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Wij zijn de snelst groeiende keten van Nederland. Om deze groei kracht bij te zetten zoeken wij Medewerkers Keuken & Restaurant!

Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: