Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 694 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Oproepkracht Flexpool Logistiek in Beek en Donk

Solliciteer op de bijbaan: Oproepkracht Flexpool Logistiek in Beek en Donk

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Beek en Donk
Branche: Retail | Groothandel
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 12 september 2016
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
   

Omschrijving bijbaan

Wij zoeken Flexmedewerkers vanaf 18 jaar (oproepkrachten Logistiek) voor de avonduren en het weekend!

Wij hebben een van de snelst groeiende webshops in de Benelux en met Twindis een sterk kanaal waar de reseller en distributeur terecht kan. Waar ReplaceDirect zich vooral richt op de consument, is Twindis de leidende partij voor wederverkopers van onderdelen in de aftermarket van elektronische apparatuur. Met ons huismerk Yanec hebben we een grote diversiteit aan betaalbare en kwalitatief hoogwaardige energie- en vervangingsproducten. In de distributie van onderdelen naar consumenten en wederverkopers lopen wij voorop in de markt. Wij onderscheiden ons met een breed en diep portfolio, diepgaande kennis over de producten en diensten die we leveren en excellente fulfilment.

Bij ons draait het om de klant. En onze Logistiek levert daar een belangrijke bijdrage aan. Zij zorgen ervoor dat alle artikelen correct worden opgeslagen en worden verzonden aan onze klanten!

Onze Logistiek is geopend van 07.15 tot 23.45 uur doordeweeks en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zondag van 10.00 tot 18.30 uur. Als Flexmedewerker geef je jouw beschikbaarheid door, waarna wij jou inplannen. Ook kunnen we je (vrijblijvend) vragen om extra te werken als we voorzien dat het nodig is meer personeel in te zetten om drukte op te kunnen vangen, of bij afwezigheid van medewerkers door vakantie of ziekte. De hoeveelheid uren die wij je kunnen aanbieden is afhankelijk van jouw eigen beschikbaarheid.

Onze voorkeur gaat uit naar medewerkers die minimaal 2 avonden in de week of 1 avond en weekenddag beschikbaar zijn!

Als Flexmedewerker Logistiek werk je mee bij het verzenden van de bestellingen. Het is staand werk, dus je moet een goed conditie hebben en van aanpakken weten. Verder moet je secuur zijn in je werk om ervoor te zorgen dat de pakketjes op het juiste adres terecht komen!

Wie wij zijn?

Wij geloven niet in een wereld waarin apparaten onnodig worden weggegooid. Onze missie is om klanten meer en langer plezier te laten beleven aan hun apparaten. Duurzaamheid vinden wij een essentieel gedachtegoed. Daarvoor hebben wij een uitgebreid assortiment van meer dan 500.000 onderdelen en accessoires ter beschikking. Ook bieden wij op onze websites duidelijke achtergrondinformatie over ons aanbod en kunnen klanten een beroep doen op onze deskundigheid. Wij ontzorgen onze klanten door hun het werk uit handen nemen door onze excellente logistiek, reparatieadvies en een eigen reparatiedienst.

Dat doen we met ReplaceDirect voor eindgebruikers in de Benelux en Duitsland en met Twindis voor resellers en verwerkers van onderdelen. Hier werken we dagelijks aan, vanuit onze vestiging in Beek en Donk, met zo’n 90 bevlogen medewerkers.

Geďnteresseerd? Laat het ons weten!

   

Vereisten

  • Leeftijd minimaal 18 jaar
  • Bereidheid om in de avonduren en/of de weekenden te werken
  • Minimale beschikbaarheid: 2 avonden of 1 avond en 1 weekenddag
  • Je moet staand werk aankunnen, kunnen aanpakken, goed gecontreerd kunnen werken, secuur zijn en een dienstverlende instelling hebben
  • Flexibiliteit in uren is een belangrijke voorwaarde
 

Trefwoorden


logistiek  oproepkracht  flexwerk  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Distributie / Transport & Logistiek
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: afhankelijk van leeftijd en ervaring
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
WIE WIJ ZIJN?
De klant meer en langer plezier laten beleven van zijn geliefde apparaten. Dat is onze missie. Samen maken we een eind aan de wegwerpeconomie, want weggooien is toch zonde? Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. In de webshop vind je een compleet aanbod onderdelen en accessoires waarmee je langer geniet van je favoriete elektronische apparatuur. Of het nu een smartphone, laptop, tablet, beamer, printer of boormachine is… wij bieden de oplossing zodat jij zorgeloos verder kan om het maximale uit je device te halen.
Vanuit onze vestiging in Beek en Donk werken zo’n 90 medewerkers iedere dag om dit te bereiken. Doe je mee?
Plaats: Beek en Donk - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Bekijk nog meer bijbanen in de omgeving van Beek en Donk

Allround Medewerker in Soest (Amersfoort) 04-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: