Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 699 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Medewerker Horeca voor uniek evenement in Amstelveen


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amstelveen
Branche: Horeca | Catering
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 11 oktober 2016
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
» Promotiewerk
» Winkelwerk / Retail / Detailhandel
   

Omschrijving bijbaan

Over ons bedrijf

Een uniek evenement waar gezelligheid, saamhorigheid, schaatsen, een gezellige kerstmarkt en een sfeervol restaurant Centraal staan. Het evenement vindt plaats  in Amstelveen, en biedt de mogelijkheid om elkaar op een informele maar ook sportieve wijze te ontmoeten.

Naast dit sportieve aspect, zal ons publiek kunnen struinen door een sprookjesachtig decor op onze unieke kerstmarkt. Waar +/- 50 stands hun prachtige producten tentoon zullen stellen.

Uitrusten zal gebeuren onder het genot van een kop warme chocolademelk, een gezellige borrel of een sfeervolle, winterse lunch of diner in ons restaurant. Na een aantal succesvolle jaren in o.a. Laren, Baarn & Hilversum, vindt dit jaar de primeurin hartje Amstelveen plaats!

Voor deze primeur van zijn wij op zoek naar:

-        Barmannen en Barvrouwen voor onze buiten- en binnen-bar

-        Enthousiaste en gastvrije restaurantmedewerkers (wijklopers & runners)

-        De beste en snelste afwassers

-        De Frituurkoning(in) van Amstelveen

Als horecamedewerker ben je voor zes weken deel van ons gezellige team op dit unieke evenement. Waar we allemaal ons beste beentje voor zullen zetten om onze gasten het ideale dagje uit te bezorgen!

Wij bieden:

-        Een gezellig en gemengd team

-        Een prachtige werkplek en een sfeervolle werkomgeving

-        Een gevarieerd takenpakket

-        Een marktconforme vergoeding

-        Een kans om voor een korte periode goed bij te verdienen

   

Vereisten

Wij zoeken vanaf 24 november t/m 27 december:

Gemotiveerde en horecamedewerkers die hun steentje willen bijdragen aan de ijspret en het kerstgevoel van ons Amstelveense publiek. Medewerkers die hard kunnen werken en flexibel zijn in hun beschikbaarheid.

Echte teamspelers die verantwoordelijkheid nemen en hun hoofd koel kunnen houden tijdens de drukte in het restaurant of aan de bar, en die de ervaring van onze gasten altijd op de eerste plaats zetten. Horeca ervaring is een grote pre. 

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan op deze unieke vacature! Stuur snel een mail met je motivatie, en we zullen snel contact met je opnemen!

 

Trefwoorden


horeca  ijsbaan  schaatsen  bar  restaurant  gastheer  gastvrouw  afwasser  snackbar  wijkloper  restaurantmedewerker  
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: Marktconform
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
De village en de ijsbaan dragen bij aan het in ere houden van een oeroude Nederlandse traditie. Wij bevorderen bovendien de beweging van zowel kinderen als (oudere) volwassenen en laat deze beseffen dat (gezamenlijk) sporten leuk kan zijn.
De sfeervolle village en ijsbaan staan voor intense gezelligheid, veelzijdige faciliteiten en uitstekende horecavoorzieningen. Wij bieden inwoners de mogelijkheid om elkaar op een unieke plek te ontmoeten in mooie en bovenal gezellige winterse sferen. Het gevoel van saamhorigheid staat tijdens hier altijd centraal en dat is bijzonder! Een plek voor gezinnen, families, voor jong en oud om vrienden te kunnen ontmoeten en in de buitenlucht actief met elkaar bezig te kunnen zijn. Dit heeft zonder twijfel een positief effect en uitwerking op het sociale en maatschappelijke karakter van Stadshart Amstelveen. De uitstraling van het winkelcentrum en nog belangrijker de traffic en het imago van het winkelcentrum.

Plaats: Soest - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: