Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 691 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Studiemanager European Studies UM in Maastricht

Solliciteer op de bijbaan: Studiemanager European Studies UM in Maastricht

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Maastricht
Branche: Commercieel | Sales
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 19 september 2016
Soort werk: » Management / Leidinggevende / Ondernemer
» Commercieel / Verkoop
» Financieel / Economisch
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving bijbaan


Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en organisatietalent kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team enthousiaste auteurs? Dan is deze geweldigde bijbaan in Maastricht de ideale studiegerelateerde baan voor jou!

Als studiemanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en het laten schrijven van de samenvattingen. De werkzaamheden zijn onder andere het zelfstandig werven, selecteren en aansturen van auteurs en controleurs en het organiseren van promoties en ludieke acties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de samenvattingen en voor het proces als geheel. Je zorgt ervoor dat de auteurs hun taken goed uitvoeren, op tijd in leveren en er geen fouten in de samenvatting staan. Voor de auteurs ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen en praktische zaken.

Om de kwaliteit van het proces als geheel te bewaken, zorg je onder andere voor een goede documentatie van gegevens. Tweewekelijks vergader je met je leidinggevende om te overleggen hoe de zaken ervoor staan. Daarnaast vergader je ook periodiek met de andere studiemanagers in het managementteam van Maastricht.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een European Studies student die stevig in zijn/haar schoenen staat en van aanpakken weet. Je hebt voldoende tijd (8 uur per week) om je taken succesvol uit te voeren. Je bent een organisatietalent en beschikt over kennis van de studentenwereld en een goed netwerk.


 


Wat bieden wij?

De functie van studiemanager is een functie waarin je ontzettend veel kunt leren en is daarom een duidelijk pluspunt op je CV. Wij bieden een gezellige en dynamische werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te ondernemen en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de organisatie om op terug te vallen. Wij bieden een ruime vergoeding, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen en is de functie dus goed te combineren met je studie.

 

Neem contact met ons op!

Wil je na het lezen van deze vacature solliciteren? Gebruik dan snel de 'Solliciteer direct' knop naast deze vacature! Als jouw motivatie goed genoeg is, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

   

Vereisten

Wij zoeken...
  • Een student European Studies aan Maastricht University;
  • Iemand met doorzettingsvermogen;
  • Iemand die flexibel kan werken;
  • Een geboren leider;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 

Trefwoorden


studiemanager  european studies  european  studies  maastricht  maastricht university  university  slimstuderen  
Minimaal opleidingsniveau: » WO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: 7,50
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: halve dag
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Met onze samenvattingen helpen we sinds 2002 elk jaar meer studenten bij het studeren voor hun tentamens. Selecteer jouw studie en bekijk bij welke vakken we jou kunnen helpen.

Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Studiemanager International Business in Maastricht 06-07-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: