Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 691 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Fitness coach voor de zaterdag 4,5 uur (V) in Houten

Solliciteer op de bijbaan: Fitness coach voor de zaterdag 4,5 uur (V) in Houten

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Houten
Branche: Overige
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 20 september 2016
Soort werk: » Management / Leidinggevende / Ondernemer
» Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
» Recreatief / Sport / Tourisme
   

Omschrijving bijbaan

Het motiveren van onze leden bij het bereiken van hun fitnessdoelen speelt een grote rol in de functie. Jij weet het uiterste uit de leden te halen zodat ze voldaan de deur uitlopen. Je voert intakegesprekken, doet figuuranalyses en stelt uitdagende doelen met de leden. Daarnaast help je mee met het bedenken van acties, het schoonhouden van de club, administratieve werkzaamheden etc.
   

Vereisten

Vrouw vanaf 21 jaar. Je bent je ervan bewust hoe belangrijk beweging is voor de algemene gezondheid. Je beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid, werkt graag met mensen en je hebt het vermogen om klanten aan je te binden. Je ziet het als een uitdaging om vrouwen aan het sporten te krijgen en te houden. Je combineert je commerciële capaciteiten met klantvriendelijkheid. Je beschikt over adviserende en coachende vaardigheden. Je bent zelf een actieve sporter Een relevante opleiding in de sport is een pre. Tevens woon je binnen een straal van 10 km van Houten.

 

Trefwoorden


sportbegeleider  sportinstructeur  sportschool  fitness  fitnesstrainer  bewegen  oproepkracht  sport  circuitcoach  fysiotherapie  
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Gezondheidszorg | Sport & Beweging
» Gedrag en Maatschappij
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: notk
Minimum leeftijd: 21 jaar
Minimum aantal dagen per week: halve dag
Beschikbaarheid : » Weekend (overdag)
Verplichte dag : Zaterdag
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een 30 minuten fitnessclub speciaal voor vrouwen. Ons doel is om zoveel mogelijk vrouwen met veel plezier te laten sporten. We proberen ze hiervoor enthousiast en sterker te maken.

Plaats: Houten - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: