Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 650 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Klantenadvies (2000 per maand) in Rotterdam


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Rotterdam
Branche: Commercieel | Sales
Land: Nederland
Geplaatst op: Maandag 12 december 2016
Soort werk: » Staf / Advies / Consultancy
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving bijbaan

Ben jij klaar voor een vliegende start van je carrière? Voor ons kantoor in hartje Rotterdam zijn wij op zoek naar een klantenadvies professional (minimaal 1 dag per week, liefst twee avonden en een middag). Als klantenadvies teamlid ga jij binnen ons jonge, hoogopgeleide team aan de slag om de hoogst mogelijke dienstverlening voor onze klanten te bewerkstelligen. Daarnaast denk je mee over lead generatie, marketing, advertising en ben je betrokken bij het after-sales proces. Op deze manier heb je een goed betalende bijbaan waar je relevante werkervaring kan opdoen met jonge collega's die gezelligheid zeer hoog in het vaandel hebben staan.

Je takenpakket in een notendop:

  •                Informatie verstrekken aan onze klanten
  •                Meedenken over lead generatie, marketing en advertising
  •                After-sales proces uitvoeren en begeleiden

Wij zijn een jong en razendsnel groeiend bedrijf. Bij ons nemen wij de sales en marketing activiteiten van onze klanten uit handen zodat zij hun aandacht kunnen richten op hun core business. We werken in een hecht team van jonge, leuke en hoogopgeleide mensen. Werken bij ons is uitdagend, leerzaam en ook zeker erg gezellig. Work hard, Play hard is het motto! Hebben we je interesse gewekt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag ontvangen we een motivatiebrief en je curiculum vitae wanneer je wilt solliciteren.  

   

Vereisten

Ben je een student of starter met een relevante hbo- of universitaire opleiding? Dan zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jou! We bieden je een functie met een gevarieerd en uitdagend takenpakket. Tegenover je werkzaamheden staat een goede beloning (circa €2000 per maand op basis van fulltime), een leuk en gezellig team en vrijheid in de indeling van je uren. Zo kun jij naast je studie gewoon lekker bijverdienen. Ook is het mogelijk om door te groeien binnen onze organisatie, dit groeipad stippelen wij graag samen met jou uit.

 

Trefwoorden


online marketing  social media marketing  klantadviseur  adviseur  commercieel verkoop  
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: € 11
Minimum leeftijd: 19 jaar
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Een jong en ambitieus bedrijf met een simpel te formuleren doelstelling: Het maximaliseren van de groei en winst van onze opdrachtgevers. Wij zijn als marketing en sales consultants experts op het gebied van B2B en B2C marketing en sales.

Daarnaast willen we natuurlijk veel lol maken! Bij ons werken alleen hoogopgeleide jonge mensen van verschillende achtergronden. Dit maakt dat het, terwijl we ook hard doorwerken, zeer gezellig is.

Wij zijn voor werknemers een leuk, interessant en leerzaam bedrijf. Tevens hebben wij aantrekkelijke doorgroei- en carrièremogelijkheden. Wij bieden ook zeer aantrekkelijke lonen en bonussen gebaseerd op prestaties.

Wij zijn zowel geïnteresseerd in het ontmoeten van nieuwe kandidaten die parttime willen werken als kandidaten die fulltime willen werken.

Ben jij commercieel ingesteld, communicatief vaardig , leuk om mee te werken en heb je een winnaarsmentaliteit; dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: