Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 691 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Recruiter Hospitality (28-32 uur) in Amersfoort

Solliciteer op de bijbaan: Recruiter Hospitality (28-32 uur) in Amersfoort

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amersfoort
Branche: Personeel | Organisatie
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 28 september 2016
Soort werk: » Personeel en organisatie
» Administratief
» Secretarieel
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
   

Omschrijving bijbaan

De juiste match vinden, dat is waar het in deze functie om draait! En niet zomaar een match, jij zoekt díe receptionistes met een hospitality hart die zowel bij ons passen als bij de opdrachtgever. Met jouw energieke, dynamische en resultaatgerichte instelling ga je door tot je de juiste kandidaat gevonden hebt. Dit doe je door te speuren, zoeken, vinden, praten, inleven, verbinden, netwerken, contacten leggen en praten. Jij weet als geen ander waar een hospitality professional aan moet voldoen en hoe je een goede selectie maakt. Je bent natuurlijk een kei in het zoeken en vinden van kandidaten en als je ze even niet vindt, ben je creatief genoeg om met een andere invalshoek te komen. Nee is geen optie, dat hoeven we jou niet te vertellen!

Wij zijn een dynamische, resultaatgerichte en bewegende organisatie waar 15 collega's vanuit het kantoor in Amersfoort samenwerken aan ambities. Dit doen we vanuit verantwoordelijkheidsgevoel, passie en betrokkenheid; niet alleen ons DNA maar ook dat van jou! Gastvrijheid zit in je bloed, dit is immers ons handelsmerk!

Binnen onze organisatie werkt het klantteam Hospitality aan de ontzorging van onze opdrachtgevers door de uitbesteding van de receptie te verzorgen. We begrijpen hoe hospitality professionals het verschil kunnen maken én we begrijpen dat onze opdrachtgevers behoefte fhebben aan continuiteit. In dit klantteam denk je mee op allerlei facetten. Enerzijds vanuit je rol als recruiter maar ook op andere vakgebieden krijg je de ruimte om mee te denken en te praten over onze dienstverlening. Vanuit je eigen functie hou je je bijvoorbeeld ook bezig met recruitmentprocessen verbeteren, arbeidsmarktcommunicatie, de arbeidsmarkt bewaken en komen met voorstellen om tijdig op veranderingen in te springen. Vanuit het klantteam kan het zijn dat je meedenkt over commerciele kansen of interne procesverbeteringen of misschien juist op bezoek gaat bij een opdrachtgever om hén te helpen met jouw expertise. De invulling is aan jou, wij zijn bereid om jouw talenten breed in te zetten! Kortom, met jouw enthousiasme en oog voor alles wat er om je heen gebeurt, draag je niet alleen bij aan je eigen werk, maar ook aan onze hele organisatie!

En, herken je jezelf al? Dan kan jij wel eens onze nieuwe collega worden op ons hoofdkantoor in Amersfoort! Uiteraard werk je veel samen met je collega recruiter die zich meer richt op de werving & selectie van Facilitaire professionals. Je springt bij en helpt elkaar waar nodig. Samen denken jullie na over het bijdragen aan de organisatie vanuit jullie vakgebied en maken jullie plannen om in te springen op ontwikkelingen. Naast de samenwerking met de recruiter, werk je veel samen met de 14 andere collega’s op ons kantoor in Amersfoort; jouw teamspirit is dus van groot belang. De functie is voor 28 tot 32 uur per week waarbij er in ieder geval verspreid over 4 dagen wordt gewerkt. De werktijden en -dagen staan niet vast maar zijn bespreekbaar met uitzondering van de dinsdag; op deze dag is iedereen op kantoor. Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur.

   

Vereisten

Door jouw resultaatgerichte aanpak en kennis van de arbeidsmarkt weet jij de juiste kandidaten te vinden en selecteren. Met jouw proactieve houding en het feit dat je graag meedenkt op verschillende gebieden onderscheid je je; jij voelt je betrokken bij de organisatie en komt met nieuwe ideeën. Je verrast je collega’s, kandidaten en opdrachtgevers met dat stapje extra door je gastvrijheid, goede communicatie, en proactieve werkhouding. Jij weet wat werken in een veranderende dynamische omgeving betekent en voelt je daarin thuis! Naast bovenstaande competenties vinden we het belangrijk dat je:

  • beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • relevante werkervaring hebt, bijvoorbeeld als intercedent of recruiter;
  • woonachtig bent in de directe omgeving van Amersfoort;
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst zowel in woord als geschrift;
  • enige beheersing hebt van de Engelse taal (als toetsmiddel voor sollicitanten)
 

Trefwoorden


recruiter  personeel en organisatie  
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: 14-16 euro
Minimum leeftijd: 25 jaar
Minimum aantal dagen per week: halve dag
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : in overleg
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een organisatie die facilitaire diensten levert aan diverse opdrachtgevers. Deze diensten bestaan uit o.a.: projectmanagement, interim management, receptie- en telefoniediensten en operationele diensten zoals handyman en postkamerwerkzaamheden. Via ons bedrijf zijn ongeveer 170 medewerkers werkzaam op verschillende locaties door het hele land.

Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar studenten die vakantiewerk willen doen en naast hun studie wat bij willen verdienen als receptioniste, telefoniste, handyman, etc.


Plaats: Amersfoort - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Medewerker Backoffice (16 uur) in Amersfoort 28-09-2016
Facilitair Medewerkerper direct/eind 2016 in Amersfoort 23-09-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: