Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 692 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Meewerkend echtpaar - Villapark Eureka - in Deurningen

Solliciteer op de bijbaan: Meewerkend echtpaar - Villapark Eureka - in Deurningen

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Deurningen
Branche: Toerisme
Land: Nederland
Geplaatst op: Woensdag 28 september 2016
Soort werk: » Technisch / Klusser / Monteur
» Recreatief / Sport / Tourisme
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
   
Villapark Eureka

Omschrijving bijbaan

Wilt u werken op een landgoed in een enthousiast team, tussen mensen die tijdelijk genieten van het buitenleven? Het kan bij Villapark Eureka! Een luxueus maar vooral gemoedelijk vakantiepark zonder horeca midden in de natuur.

Meewerkend echtpaar

Als meewerkend echtpaar krijgt u ieder een eigen rol. De gastvrouw begeleidt in samenwerking met de overige medewerkers van de receptie de gasten van Villapark Eureka. De beheerder is verantwoordelijk voor preventief onderhoud en uitvoering van reparaties, waarbij voornamelijk wordt samengewerkt met technische medewerkers.

Profiel

Het contact met gasten is u beiden op het lijf geschreven, u bent representatief, hartelijk, betrokken en gastvrij. Voor dit werk is geen ervaring in de recreatie of horecabranche vereist, maar u hecht wel waarde aan goede kwaliteit en u heeft geen negen tot vijf instelling. Daarnaast is het een voordeel als u al woonachtig bent in Oost Nederland.

Gastvrouw:

U zorgt voor een hartelijke ontvangst en maakt de gasten wegwijs. Tevens geeft u op drukke momenten ondersteuning bij de receptie.

Beheerder:

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het zelfstandig oplossen van problemen die de gasten ondervinden tijdens hun verblijf. U verricht reparaties en houdt zich bezig met onderhoud van huishoudelijke apparatuur, witgoed, radio-/tv-systemen, internet, sauna’s, bubbelbaden, fietsen, etc. Uitgebreide jarenlange technische ervaring en twee rechterhanden zijn daarom een vereiste. Daarnaast fungeert u buiten kantoortijden als huismeester en toezichthouder en bij calamiteiten bent u het eerste aanspreekpunt op het park.

Aanbod

Villapark Eureka biedt u als FLO'er of VUT'er een goed perspectief en naast een geldelijke vergoeding volledig vrij wonen (zonder woonlasten, energie- en telefoonkosten) in een royale woning op het park.

De werkzaamheden vinden plaats op basis van één werk week en één vrije week in afwisseling met het reeds aanwezige echtpaar.

   

Vereisten

Zie functieomschrijving
 

Trefwoorden


recreatief  beheerder  beheren  
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: Woning + geldelijke vergoeding
Minimum leeftijd: 25 jaar
Minimum aantal dagen per week: 3 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : ja
   
Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl
   

Bedrijfsprofiel

 
Villapark Eureka
Verhuur luxe vakantiebungalows op een ruim eeuwenoud landgoed.

Bedrijfsnaam: Villapark Eureka
Plaats: deurningen - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Andere bijbanen van dit bedrijf

Timmerman - Villapark Eureka Vakantiebungalows - in Deurningen 10-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: