Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 622 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Webprogrammeur in Eindhoven

14 december 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Eindhoven
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » Salaris
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Als webprogrammeur ben je bezig met het ontwerpen en programmeren van scripts ter ondersteuning van onze web crawlers. Deze scripts lopen uiteen van eenvoudige configuraties tot zeer complexe scripts. Je werkt in een team met diverse technische specialisten en werkt in hoge mate zelfstandig, waarbij je verantwoording aflegt aan je Team Lead.
   

Vereisten

Wat we van je vragen

Je bent momenteel bezig met een studie richting Informatica, en bent op zoek naar een leuke studiegerelateerde bijbaan. Gedrevenheid, zelfstandigheid, passie en een onderzoekende houding zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn. Je hebt kennis van programmeren, waarbij het een grote pré is als je ontwikkeld hebt in Python. Daarnaast ben je bekend met termen als HTML, HTTP, XPath, PHP, Bash en Reguliere Expressies. Belangrijk is dat je minstens 2 dagen per week beschikbaar bent.

Wat we je bieden

Een gezellig team vol slimme en gemotiveerde mensen leren je onze werkwijze en geven je volop ruimte voor je eigen inbreng. Wij zorgen ervoor dat je goed ingewerkt wordt en indien nodig leren we je nieuwe programmeertalen. Er wordt stevig gediscussieerd en hard gelachen. We weten zeker dat je van ons kunt leren en we zijn benieuwd naar wat we van jou kunnen leren. We bieden je:

  • Flexibele werktijden
  • Doorgroeimogelijkheden naar diverse technische functies en andere teams
  • Een enthousiast team en een gezellige bedrijfscultuur
  • Een mooie werkplek op ons kantoor in het centrum van Eindhoven
  • Een lekkere lunch
  • Regelmatige borrels

Wie wij zijn

Wij zijn op expeditie! We zijn een groeiend bedrijf, met de charmes van een klein bedrijf. We zijn enorm ondernemend en bewegen supersnel. We hebben een sterke focus op de Agile manier van werken en het blijven verbeteren van onze (Unit) testing en Continuous Delivery.

We bieden veel aandacht aan de ontwikkeling van je talent. Er wordt gewerkt met moderne en snelle apparatuur in een mooi verzorgd kantoor met een uniek uitzicht op de dynamiek van de stad. Ook zorgen we dat je favoriete vakblad aanwezig is. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en je krijgt een goed salaris.

Wij leveren software oplossingen voor social media monitoring en webcare en is marktleider in Nederland. Wij verwerken dagelijks miljoenen social media berichten (Twitter, Facebook, blogs, fora) en ontsluit deze in een database die door honderden klanten tegelijkertijd gebruikt wordt. Ons doel is om de komende jaren internationaal flink te groeien.

Interesse?

Dat is mooi! Wij kijken uit naar jouw Curriculum Vitae met begeleidende brief.

 

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: » 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 3 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong, extreem ondernemend en innovatief bedrijf en is momenteel marktleider in de social media monitoring en webcare markt. We bewegen snel: wat we vandaag bedenken, voeren we morgen uit. De communicatielijnen zijn kort, de cultuur is informeel maar professioneel. We werken voor grote opdrachtgevers en groeien explosief.

Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw bijbaan