Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 691 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Medewerker telemarketing in Helmond


Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Helmond
Branche: Callcenter
Land: Nederland
Geplaatst op: Dinsdag 04 oktober 2016
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
» Promotiewerk
   

Omschrijving bijbaan

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die het leuk vinden om telefonisch in contact te komen met potentiële klanten. Het doel van de gesprekken is om bij hen interesse te creëren voor onze ondernemersanalyse. Voor deze functie is het belangrijk dat je de behoefte van de klant weet te inventariseren, gesprekken kunt sturen én op het juiste moment de verkoopvraag durft te stellen!

Werkzaamheden
 • Telefonisch benaderen van potentiële klanten
 • Allerhande lichte administratieve werkzaamheden
Verwachtingen
 • Representatieve uitstraling
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
 • Prettige telefoonstem
 • Basiskennis computervaardigheden (Office-pakket)
 • Resultaatgericht, nauwkeurig en proactief
 • Commercieel denken en handelen
 • Ervaring met telemarketing vereist
 • Mbo werk- en denkniveau
Wij bieden
 • Flexibele werktijden tijdens kantooruren (in overleg)
 • Klein en betrokken team
 • Informele sfeer in een zakelijke omgeving
 • Marktconform salaris
   

Vereisten

Geen vereisten.
 

Trefwoorden


telemarketing  bellen  
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: € 10
Minimum leeftijd: geen
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Niet voor niets uitgeroepen tot Dé Beste Opleider van Nederland

Wij zijn een management ondersteuningsbureau voor ondernemers, directeuren en managers. Al ruim 16 jaar bieden we cursussen, trainingen, adviezen en coaching aan. Wij begeleiden MKB’ers in het traject om een betere manager te worden. Wij leveren een breed aanbod aan cursussen en trainingen op het gebied van management en HR. De menselijke factor binnen uw bedrijf is altijd ons startpunt. Vervolgens werken we verder om uw gehele organisatie optimaal te laten functioneren. De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maken ons zeer onderscheidend. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Dé Beste Opleider van Nederland 2014 in de categorie ‘Management & HR, kleine opleider’.

Persoonlijk advies
Om u een advies op maat te kunnen geven, maken wij gebruik van onze ondernemersanalyse. Deze analyse geeft ons inzicht in uw persoonlijke vaardigheden. Nadat de ondernemersanalyse is afgenomen, zal er een één-op-één gesprek plaatsvinden met een van onze adviseurs. In dit consult worden de bevindingen naar aanleiding van de analyse besproken. Uiteindelijk komt er vanuit deze bevindingen een advies naar voren waarmee u de zaken waar u tegenaan loopt volledig kunt aanpakken. Onze ondernemersanalyse is gepatenteerd en zeer geavanceerd. Veel klanten verbazen zich over de capaciteiten van deze analyse.

Kwalitatief en betrokken
Een hoge kwaliteit is van groot belang voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Om een optimale dienstverlening te kunnen bieden, hebben onze medewerkers kennis van de situaties waarmee ondernemers, directeuren en managers te maken krijgen. De betrokkenheid met onze klanten is zeer hoog. Wij nemen samen met onze klanten de verantwoordelijkheid om van een organisatie een succes te maken. Onze management ondersteuning gaat verder dan reguliere adviesbureaus, doordat wij aan ons advies direct de mogelijkheid verbinden een aansluitende cursus te volgen.

Praktijkgerichte benadering
Wat ons zo bijzonder maakt, is onze praktijkgerichte benadering. Zo beschikken wij over een aparte theorie- en praktijkruimte. Bij veel cursussen en trainingen zal de verkregen theorie meteen middels verschillende werkvormen in de praktijkruimte behandeld worden. Wij streven ernaar dat onze cursisten de theorie volledig begrijpen en direct in de praktijk kunnen toepassen. Aan u wordt natuurlijk wel de ruimte geboden de theorie in eigen tempo te bestuderen en te oefenen. In onze cursuszalen zijn te allen tijde cursusbegeleiders aanwezig voor een intensieve en persoonlijke begeleiding voor het behalen van het beste resultaat.

Begeleiding en ondersteuning
Tijdens de trainingen, cursussen en coaching worden onze cursisten intensief begeleid. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Zo kunt u altijd, ook nadat de service is geleverd, bij onze cursusbegeleiders terecht voor al uw vragen. Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met haar klanten op te bouwen. Daarom houden wij contact met onze klanten. Onze klanten worden regelmatig bezocht door onze adviseurs en er wordt gekeken of de zaken daadwerkelijk verbeterd zijn. Mocht het nodig zijn, dan kunnen onze klanten worden uitgenodigd voor een opfrisdag of een follow-up.

Plaats: HELMOND - Waar ligt dit?
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: