Op Zoekbijbaan.nl kun je direct zoeken in 620 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale bijbaan en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Zoekbijbaan.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bijbaan Traineeship in de IT in Amsterdam

24 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving bijbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen in de meest innovatieve bedrijfssector en werken bij de topbedrijven van Nederland? Deze masterclass is een uniek tweejarig traineeship dat bestaat uit 2 maanden opleiding en 22 maanden je kennis in de praktijk toepassen bij één van onze opdrachtgevers.

De eerste twee maanden:

In twee maanden tijd leiden wij je op om een vliegende start te maken in de IT. Hierbij besteden we veel aandacht aan IT-inhoudelijke onderwerpen. Zo maak je onder andere kennis met de verschillende rollen die er in de IT zijn, ga je zelf een applicatie ontwikkelen en testen en leer je ook over de plek die IT inneemt in een bedrijf. Na een kernprogramma en technische verdieping gevolgd te hebben, ga je je al specialiseren in een richting die bij jou past. Lees hier meer over de verschillende richtingen die je op kan gaan. Ook vinden wij het belangrijk om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de masterclass leer je jezelf steeds beter kennen en werken we aan je presentatie- en communicatievaardigheden. We maken samen een persoonlijk ontwikkelplan (POP) waarin jouw talenten en ambitie centraal staan.

Jouw opdracht:

Na de opleiding is het tijd voor je inzet! Je gaat voor 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers om je daar on-the-job verder inhoudelijk te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven die vrijwel uitsluitend behoren tot de top-200 van Nederlandse bedrijven en actief zijn in onder andere het bank- en verzekeringswezen, de zorgsector, de industrie, logistiek en overheid. Check hier alle mooie bedrijven waar onze trainees aan de slag gaan! We hechten veel waarde aan het maken van de juiste match tussen jou en de opdrachtgever, zodat we zeker weten dat jij op de juiste plek terechtkomt en daar je carrière kan starten. Gedurende je hele inzet heb je een fieldmanager die jou coacht in je opdracht en heb je onbeperkte opleidingsmogelijkheden.

Waarom?

Onze mensen vormen de kern van onze bedrijfscultuur: jong, betrokken, dynamisch en ambitieus. Bij ons weten we maar al te goed hoe schaars en waardevol de pareltjes onder de Nederlandse IT-professionals zijn. Daarom willen we je zo goed mogelijk leren kennen, krijg je bij ons geen nummer of stempel opgeplakt én blijven we continu in jou en je toekomst investeren.

Onze open bedrijfscultuur speelt hierin een sleutelrol en biedt onze medewerkers een veilige omgeving waarin ze alle ruimte krijgen om zich zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak continu te blijven ontwikkelen. We zorgen er te allen tijde voor dat de competenties van onze medewerkers optimaal aansluiten bij de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

Daarnaast bieden we jou:

 • Een fulltime contract voor onbepaalde tijd
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je prestaties kun je gedurende de tweejarige masterclass vier maal stijgen in salaris
 • Een leaseauto of OV-jaarkaart
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden
 • Interessante en leuke personeelsevenementen zoals het jaarlijkse gala en vrijdagmiddagborrels
 • Mogelijkheden om mee te denken met de groei en ontwikkeling van het bedrijf
 • Een kans om te werken bij de top 200 bedrijven van Nederland

Voor wie?

 • Je bent recent afgestudeerd en hebt je hbo- of wo-diploma op zak, het maakt niet uit welke studierichting
 • Je vindt het geen probleem om voor je opdracht te verhuizen en staat dus open voor de verschillende opdrachtgevers binnen Nederland
 • Je staat te springen om de uitdaging aan te gaan en jouw plek te vinden in de IT
 • Je bent leergierig en grijpt nieuwe uitdagingen met beide handen aan
 • Doordat je communicatief vaardig bent en goed samenwerkt met je collega’s, bereik je samen mooie resultaten
 • Je durft vragen te stellen, ook vragen die niemand anders durft te stellen
 • Geen IT ervaring? Op papier aantoonbare ervaring hoeft niet, wél moet je aan ons kunnen uitleggen waarom de IT-wereld voor jou nu de juiste keuze is

Waar?

De eerste twee maanden van de masterclass doorloop je de opleiding op ons hoofdkantoor in de omgeving Utrecht. Vervolgens ga je gedurende 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, deze zitten door het hele land maar voornamelijk in de Randstad.

Wanneer?

Deze masterclass start elke 1e en 15e van de maand. Je kunt dus altijd op korte termijn bij ons starten.

Sollicitatieprocedure:

Wij houden, net als jij, niet van ellenlange sollicitatieprocedures. Zodra jij je brief hebt ingestuurd kan de gehele sollicitatieprocedure binnen 2 weken afgerond zijn en loop je dus binnen no-time met een contract op zak de deur uit!

Interesse?

We ontvangen graag je CV én motivatiebrief.

Let op! Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

   

Vereisten

Geen vereisten.
 

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Minimum leeftijd: » 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: » 5 dagen
Beschikbaarheid: » Door de week (overdag)
Verplichte dag: » Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Studentenuitzendbureau

Dit bedrijf heeft ook stagevacatures

Junior Accountmanager in Schiphol 06-03-2017

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Bijbanen in de omgeving van Amsterdam

Weekendbijbaan voor dierenliefhebbers!
heel Nederland
Promoter 10,50 per uur
Amsterdam, Utrecht, Rotterdam
De ideale baan voor studenten: Promotor 100,-p.d.
heel Nederland
Hotel receptionist (-e)
Amsterdam
Horeca medewerkster
Amsterdam